Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hurda Araç İthalatı

BaşlatanalacaskTarih20/10/2014 14:28:53Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye95 yazı
konuyu hızla özetleyelim...

yurt dışından araç getirip burada parçalayıp satmak...

yani bir garaj tutup 10 tane kadar golf alayım diyorum..

bunları parça olarak satalım. araba parçalandığı zaman daha çok para ediyor. e zaten arabayı 5 te biri fiyatına alıyorum yurt dışından.

yaa geçenler de kendi arabama türkiye de turbo alayım dedim 6 bin euro dedi adamlar.

neyse almadım zira arabanın asli fiyatı o kadar yurt dışında.

tek marka bir kaç model üstüne...
internette ilan falan da verebilirim.

araba işinden anlayan varsa yardım ederse çok memnun olurum

arabalardan sadece bir kaçını hurda alıp geriye kalan arabaları sağlam olarak getirmeyi planlıyorum.

her şeyin bir yolu var.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye5 yazı
arabanızın markası neydi hangi arabanın turbosu 6.000 euro merak ettim doğrusu arabanın hurdasını getiremezssiniz en azından 1 adet turbo getirseniz yeter :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye150 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alacask
konuyu hızla özetleyelim...

yurt dışından araç getirip burada parçalayıp satmak...

yani bir garaj tutup 10 tane kadar golf alayım diyorum..

bunları parça olarak satalım. araba parçalandığı zaman daha çok para ediyor. e zaten arabayı 5 te biri fiyatına alıyorum yurt dışından.

yaa geçenler de kendi arabama türkiye de turbo alayım dedim 6 bin euro dedi adamlar.

neyse almadım zira arabanın asli fiyatı o kadar yurt dışında.

tek marka bir kaç model üstüne...
internette ilan falan da verebilirim.

araba işinden anlayan varsa yardım ederse çok memnun olurum

arabalardan sadece bir kaçını hurda alıp geriye kalan arabaları sağlam olarak getirmeyi planlıyorum.

her şeyin bir yolu var.

her şeyin bir yolu var, yanliz bunun hic bir yolu yok, degil 10 tane araba getirmek 10 tane araba kapisi dahi getiremezsiniz.

Yerleşim Türkiye / Tekirdag
Üye342 yazı

fıkret bulud bey turkıyede rent acarlarda kı aracların kacı bu sekılde degıl arkadas dogru soluyor her seyın bır yolu var ama lafla degıl gercekden ıs yapmak ısteyenlere
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye546 yazı
O tarz bir iş düşünüyorsan hocam önce bağlantı kurmalısın arabayı tek parça değil ama mesela gürcistan'da araçlar çok ucuz.Gürcistana en yakın yer Artvin Hopa diye biliyorum.O bölgede bir depo tarzı yer ayarlayacaksın sonrasında bir usta ile anlaşacan seni Gürcistana kadar ***ürecek çıkma idarelik parça takacak sonrasında o parçayı orda bırakacaksın oradan temiz güzel parçayı taktıracaksın.Aynı yöntemle giriş çıkış yapacaksın.Kısaca arabayı dağıtıp dağıtık toplatman gerekiyor onun haricinde malesef öyle bir şansın yok diye düşünüyorum.Yada en kötü ihtimal ile arabayı getireceksin çalındı diye ihbar edeceksin o olacak

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye17 yazı
Ben Cin'e sifir luks arac ihracati yaptim bir yil boyunca hurda olarak gonderimde kulliyatta yardimci olacak gumrukcu tanidigim var, ozelden mesaj atin numarami vereyim detaylari konusalim.

Yerleşim Türkiye / Ciudad De MexicoMeslek Ythalat / Yhracat