Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yurtdışından 1-2 Günlük Gidip Gelmeli Ticaret

BaşlatanODU16Tarih21/08/2016 19:48:47Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Merhabalar
Ben daha önce Türkiyede belirli illere günü birlik uçakla gidip birşeyler alıp bulunduğum şehirde satış yapıyordum.

Yurtdışında böyle gidip alabileceğim kadar şey alıp ülkemde satmak istiyorum.Bana neler önerebilirsiniz? Hangi ülkede uçak bileti olsun ürün olsun uygun bulunur yardımlarınıza ihtiyacım var

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye84 yazı
ben Prag gezisinde oranın yerel votkası becharofka almıştım.Tarcınlı votka tadıda çok güzelmiş fiyatıda uygundu teyzemde vietnamdan ipek şal getirmişti 5 dolara almıştı ama süper kaliteliydi burada çok iyi fiyata gider

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye83 yazı
Merak ettiğim konu. Türkiyede uçakla gidip gelip ne alıp sattığınızdır. Örnek verirmisiniz

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı

tuvalet kağıdı satıyorsanız irtibata geçiniz

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye7 yazı
merhaba daha once ucakla gidip gelip sigara pahali alkol turleri otantik kahve takimi turleri makyaj malzemeleri gibi seyler sattim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ynternet
Yeni Üye67 yazı
Su an hersey kontrol altında bu ısı eskıden yapanlar kazandı. Ama yınede MOldovada gıyım cok pahalı. Turkıyeden gıderken cakma orjınal gıbı kıyafet gıdebılır gelırkende oradanda ıckı getırebılırsın.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mimar
Yeni Üye68 yazı
mrb mail adresimden bana yazarmısınız bir süre sonra çinden takı getirtmek istiyorum.irtibat için yazmanızı bekliyorum.

aysuncos06@hotmail.com
Durun bende varım....

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye76 yazı
yurtdışına gidiş geliş 500 600 tlyi bulmuyormu nasıl olacak bu iş bir iki tane ürünle olurmu kar kalırmı

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Üye300 yazı
Çok sık dokunmuş halı kilim gibi ürünler İran'dan getirilebilir.Fakat resmi ithalat olarak sokulursa gümrük vergileri inanılmaz yüksekmiş.Yanımızda kaçtane getirebiliriz hem İran gümrüğünde hem Türkiye gümrüğünde mevzuat nasıl halı-kilim işlerinde bilmek lazım.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Üye192 yazı
ben tam olarak bu işi yapıyorum ama bavul ile değil çuvallarla ve ambar aracılığıyle. tabi satış için gidip gelmem gerektiği için giriş çıkış oluyo..bu krizden başka türlü çıkılmaz.. herkes bu tür ticarete kafa yormalı bence.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Üye360 yazı
Kayınco biraz açarmısınız. Nasıl gidiyorsunuz, neler alıyorsunuz, ambardan geçirmek nasıl oluyor?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye192 yazı
diğer yazılarımda birçok açıklama var

Üye192 yazı
ben yine de yüzeysel yazayım, yeni girenler bulmakta zorlanmasın.

Ben istanbuldan toptan çorap ve iç çamaşırı alıyorum ve aksaraydaki avrupa garajına gidip göndermek istediğim ülke ile çalışan kargo firmasına teslim ediyorum. Tüm prosedürü onlar yerine getiriyor ve sigortalı olarak nakliyesini gerçekleştiriyorlar. Asya bölgesi için geçerli. Mal varışı ülkeye göre 15-25gün arası sürüyor. Şuana kadar kırgız ve kazakistana gönderdim.Orada kardeşim işin başında. Şimdi Rusyaya başlayacağız. Rusyada da kendim ilgileneceğim işbirliği yaptığımız abimizle beraber. Kırgız ve kazakistanda vize gerekmiyor. Rusyaya giriş vizeli.. Ancak hangi ülke olursa olsun orada bir partneriniz yoksa hiç boşuna hesap kitap yapmayın. Çünkü işi yapmanız imkansız.. Doğru ürünü satın alma, satacak müşteri bulma, müşteri alışkanlıklarına göre alışveriş ve iş yapabileceğiniz pazarlar konularında partnerinizle birlikte hareket etmek zorundasınız.Yani bu işi yapmanız için hazır işleyen bir düzen olması lazım. Forumda iş arayışında olan birçok arkadaşın isteği gibi az parayla çok para kazanmayı ve bunu kimselere güvenmeden, kazançta paylaşımcı olmadan tek başına yapmayı düşünüyorsanız hiçbir yurtdışı işi buna uymaz.O istekle bu şekilde sorar sorar durursunuz, sorarken kesinlikle her detayı da öğrenirsiniz ama sadece bu kadarla sınırlı kalır.

Ayrıca bu işe başlamanız için gerekli tutar 20-30bin TL arasıdır. Kazancınız da aylık %15 civarıdır. Satış sıkıntısı ve üst sınır yoktur. Üçyüzbin TL üründe ***ürseniz satılır.

Üye138 yazı
Bu is 15 sene kadar once revactaydi, Kayserili, Urfali arkadaslarim, Dubai ve ya Singapur'a gidip bir valiz dolusu cep telefonu ile donerlerdi ya da o zamanin populer olan kameralarini getirirlerdi.Istanbul'a indiklerinde ise daha once anlasma yaptiklari (rusvet) gumruk muhafaza memurlarinin yardimlari ile yakalanmadan cikarlardi.Bir de dis kapi onunde bulunan sivil polisler var ama onlara yakalanirsan gecmis olsun.
Bilgi paylastikca degerlenir!

http://www.yiwugo.com

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Ticaret