Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çiğköfte Bayiliğinde Halen Para Var Mı. . . .

BaşlatandarngloveTarih17/08/2016 16:48:26Yorum8

İlk mesaj
kadıköy göztepe tarafında oturuyorum son bir ayda 3-4 tane k.omagen.e açıldığını gördüm nedir bu kadar cazip yapan halen kar ediyorlar mı cadde üzerinde dükkanım var dönerci düşünüyordum hiç uğraşmadan bundan açayim bir tane 20-30 bin maliyet varmış

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Açmadan önce çalışma saatlerini de bi düşün derim kar da tatmin etmezse bıkabilirsin. Gece 2 lere kadar açıklar.
Çocuk giyim üzerine perakende ve toptan mağazalarımız var.

Kelepir serili Çocuk giyim ürünleri alınır.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
bayilik alacağına kendin bir isim bularak güzel bir dekarasyonla açabilirsin denemekte fayda var yüzde yüz karlı bir iş tabi günde yapacağın satış önemli

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er

çig köfte işinin cazibesini sormuşsun sonrada yine kendin yazmışsın:) maliyet az , çig köfte işi malesef çok çok iyi yerde olursa belki aksi taktirde kazandırmaz,açanlarda ucuz maliyete kanıyor sonrada kapatıyor malesef,göstepede bir arkadaşım açmıştı bir süre sonra kapattı ,benden söylemesi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - adalı1
çig köfte işinin cazibesini sormuşsun sonrada yine kendin yazmışsın:) maliyet az , çig köfte işi malesef çok çok iyi yerde olursa belki aksi taktirde kazandırmaz,açanlarda ucuz maliyete kanıyor sonrada kapatıyor malesef,göstepede bir arkadaşım açmıştı bir süre sonra kapattı ,benden söylemesi

göztepede açılan ve kapanan yeri biliyorum bende göztepede oturuyorum halbuki iyi iş yapıyor gibi gözüküyordu şimdi göztepe istasyon caddesine bir tane daha açıldı kuyumcuların oraya , bende sizin arkadaş dükkanı oraya taşıdı sanmıştım demek ki yeni şubeymiş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
günceldir halen ko.magen bayii açmak iş yaptırır mı , akşamları işin başında birini bırakmayı düşünsek kontrolu nasıl sağlanır ?

İstanbul'da büfe ya da çiğköfteci, kebapçı açmak isteyen arkadaşlara muhteşem el yapımı
çiğ köfte sağlayabilirim.
Yengem adıyamanlı ve etsiz çiğköfteyi muhteşem yapar...
İster satın, ister müşterilerinize tadımlık verin..Bağımlılık yapar...
İhtiyacı var...yapıp satmayı istiyor...
İlgilenenler bana mail atabilir : Fiyat konuşulur (Ne kadar almayı düşündüğünüzü belirtin)
Not : Kadıköy - üsküda - çamlıca civarına örnek getirilir)
varolum1969 (et) hotm...

toptan çiğköfte

detaylı bilgi için 0 531 764 43 35 whatsapp

5 kğ vakumlu ambalajlarda dır
tarım gıdaya uygundur
kğ fiyatı 5 tl dir

Bİ ÇİĞKÖFTE

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama