Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çiğ Köfte Ve Dondurma

BaşlatanegitimciTarih15/03/2016 14:47:00Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
Merhaba arkadaşlar cadde üstünde hali hazırda çiğköfteci dükkanını devralmak üzereyim devreden arkadaş 3 yıldır faaliyette ancak bu zamana kadar paket servis vs yapmamış çevresi adliye lise üniversite tapu dairesi ve öğrencilerin yoğun olduğu bir bölge. Dükkanın bir kısmını dondurmacıya çevirmeyi düşünüyorum hem çiğ köfte hem dondurma satışı yapmayı planlıyorum bu noktada görüş ve önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Yeni Üye14 yazı
Arkadaşlar ayrıca Antalya da dondurma alabileceğim bir imalatçı arıyorum doğal katkısız yapan bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye546 yazı
Hocam bende Antalya'da yaşıyorum.Dondurma olayını bilmiyorum fakat çiğ köftede başka bir şey satılmasına izin veriyormu ? Birde hangi markayı devralacasınız.Bende severim çiğ köfteyi ama her markayı yemem için gerçeği.Benim damak tadına uyduğuna inandığım 3 tane marka var onlardan yerim ve çokta memnun kalırım.Hocam benim gözlemlediğim husus bir çok dondurmacı Algida'nın kiloluk olanını alıyor dövme dondurma gibi eziyor büzüyor satıyor.Bilmiyorum belki fiyat olarak belkide lezzet olarak iyi geliyor.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye14 yazı

Devralacağım yer 2 dükkan ayrı olduğundan sorun olmaz. Antalya da bilirsin dondurma dükkanı meşhur ancak o eski tadı yok artık hem sorbe hem kaliteli dondurma üreten bir yer arıyorum bakalım nasip :)

Üye546 yazı
Aynn lezzet olayını yakalamak gerçekten zor hocam yaa.En önemlisi güzel bir yerden lezzeti yakaldığın zaman aynı yerden devam etmen gerekiyor.İnş her şey istediğin gibi olur hocam

Yeni Üye14 yazı
Teşekkür ederim umarım bu platformdan destek alabilirim

Yeni Üye22 yazı
Açık(külahta top satış)-kaliteli dondurma 1e 3 kazandırır, yanına başka tatlılar da ekle, baklava-künefe-kadayıf gibi... başarılar
Global Expo Management Group Dubai-UAE

Yerleşim Birle?ik Arap Emirlikleri / DubaiMeslek Dany?manlyk
Üye114 yazı
meltem de özlem pastanesi var belki toptan dondurmada destek olabilirler

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye14 yazı
özlem pastanesinde çeşit az ve pahalı karpedo ile görüşüyorum şuanda hertürlü desteği verecekler dondurmaları maraş'dan sevk edeceklerini söylediler ancak kalitesini ve tadını bilmiyorum bilen var mı?

Üye546 yazı
Hocam sana kaliteli italyan dondurması satan yer lazım.Ama oda pahalı oluyor meret işte.Manavgatta Petek ve Doruk past. var.Yolun düşerse bir tadına bakabilirsin.Nasıl olsa daha dondurma sezonuna var.

Üye114 yazı
hocam neye yatırım yaptığımızı bilmemiz lazım ( eğitimci ve masör07 ) antalya özelinde konuşuyorum son 2 yıldır parlayan patlayan dondurma dükkanı antalyanın emlak zengini bir ailelesinin birinin oğludur kaybetme korkusu ve riski olmadan işe girmiştir.aslında dondurmaya değil reklama ambalaja pazarlamaya yatırım yapmıştır reklam ve pr çalışmaları aslında dondurmadan daha özeldir ve marka olmuşlardır antalya da ki ''dondurma dükkanı'' adı verilen markanın aslında dondurmalarını türkiye de yapacak en az 150 mekan vardır ama neymiş markalaşınca ürün gözü kapalı satıyormuş

Yeni Üye83 yazı
Alpedo dondurma var. Yine maraş merkezli. Sıksık alırım sade olanı güzel fıstıklısıda güzel meyveli olanlarından bi iki tanesini denedim güzeldi. Sadesi karpedo dan daha güzel. Karpedonun meyvelilerini yemedim. Alpedoyu tavsiye ederim

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Yeni Üye14 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ykg142
hocam neye yatırım yaptığımızı bilmemiz lazım ( eğitimci ve masör07 ) antalya özelinde konuşuyorum son 2 yıldır parlayan patlayan dondurma dükkanı antalyanın emlak zengini bir ailelesinin birinin oğludur kaybetme korkusu ve riski olmadan işe girmiştir.aslında dondurmaya değil reklama ambalaja pazarlamaya yatırım yapmıştır reklam ve pr çalışmaları aslında dondurmadan daha özeldir ve marka olmuşlardır antalya da ki ''dondurma dükkanı'' adı verilen markanın aslında dondurmalarını türkiye de yapacak en az 150 mekan vardır ama neymiş markalaşınca ürün gözü kapalı satıyormuş

Haklısınız sayın ykg142, marka oldular ve o yüzden şuanda antalya'da dondurma piyasası sayelerinde hareketlendi ve bende pastadan pay almak istiyorum konsept bir dondurma dükkanı yapıp bende şansımı denemek istiyorum karpedoyla görüştüm çeşit anlamında oldukça zenginler ancak sorbe yapmıyorlar istanbul'dan birkaç firma ile görüştüm ancak nakliye anlamında sıkıntılar yüzünden anlaşamadık, bakalım araştırmalara ve görüşmelere devam ediyorum

Üye114 yazı
düşündüğünüz bütçe nedir

Yeni Üye14 yazı
60-80 arası bir bütçe mümkün olursa dahada aza maletmek istiyorum

Üye114 yazı
dediğiniz bütçeyi sadece reklamda harcamak lazım ve markalaşmayı adım adım bir ajansla çalışarak yapmak lazım reklam bütçesi iyi ve reklam başarılı olursa buzu bile dondurma diye yalatabilirsin reklam en önemli olay günümüzün tüketen toplumunda

Yeni Üye14 yazı
selam..sahsi cok iyi tanimiyorum ama bir uretici var kendisinin ssk hastanesi civari satis noktasida var..dondurmasini yedim fena degil..tatli felanda yapiyor bu arkadas..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Üye410 yazı
çig köfte işi para kazandırmaz arkadaşım öncelikle uyarayım ,turistler tarafından ragbet görmez,ülkem insanı da ancak zaman zaman alır ve senin ciro için yeterli gelmez,sıcak havada çig köfte satılmaz ,kar oranı % 100 görünse bile lavaş,marul vs ihtiyaçları sizin tarafınızdan karşılamanız istenirki karı % 75 seviyesine çeker ,önceki arkadaş paket servisi yapmadıgını söylemiş acaba neden? eleman alacak karı bulamadıgından yeni bir masrafa girmekten korkmuş olmasın? yada paket servis talebi yeterli olmadıgından? ayrıca 2 dükkan olsada bunu bayilik alacagın firma ile konuşmalısın aynı tabela altında 2 dükkana izin vermeyebilirler,dondurma işini bilmem antalya için uygun olabilir ama kışıda düşünmelisin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye204 yazı
toptan çiğköfte

detaylı bilgi için 0 531 764 43 35 whatsapp

5 kğ vakumlu ambalajlarda dır
tarım gıdaya uygundur
kğ fiyatı 5 tl dir

Bİ ÇİĞKÖFTE

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama