| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - darnglove Eczacilik asgari ucreti 2800 tl olabilir, yeni kanundan haberiniz var mi bilmiyorum ama yillik belli bir cironun uzerinde isebiz birden fazla eczaci diplomasi olmasi gerekiyor. Ayrica artii mezun olan yeni eczaci 2 yil stajer eczaci gorevi yapmak durumunda Bu olaylarin cikmasiyla birlikte diplomalar cok daha degerlenmis olup asgari ucret asagida kalmistir. Kaldiki dediginiz sekilde acilirsa hersey eczaci uzerine olacak ruhsattabuna dahil, ayrica sgk ucretlerinin hepsi eczacinin hesabina yatacak, bunlar cok ciddi guven sorunlari yaratir, dedigibiz gibi isleyen yerde eczaci 5 bn tl ye calismaz, calissada arkadan is ceviriyordur mutlaka bunu ciddiye alin bence cogu sey disaridan gozuktugu gibi degil...Ayrica sunu da eklemem gerekli 30 bin tl den size net 10bin kalmaz ancak cok stok yapip mal fazlasi alimina girerseniz biraz olsn yaklasabilirsiniz ancak giderleriniz de olacaktir ozellikle en sikintili olay recete kontrol olayidir sgk atiyorum aylik receteniz 500 adet ise icinden 5 tane secer, sansa o receterden birinde hatavar ise oran orantiyla 5 recete de 1 hata ise 500 recetede 100 hataya otomatik olarak sokar seni ki insan illa ki hata yapar az da olsa, sozlesme bu sekilde cunku kural bu, o yuzden bu isibilmek cok onemlidir ki recetelerle ilgili neredeyse hergun yeni uygulama geliyor, daha anlatilacak cok sey var aslinda ama insallah hersey istediginiz gibi olur
|
BEN DE STAJINI YAPMIŞ ECZACI BULURUM YA DA BIRAZ ORTA YAS ECZACI BULURUM
SEN ECZACI SENI ORTADA BIRAKIR DIYORSUN DA. ECZACIDAN ZATEN SADECE ECZANENIN HESAPLARI ICIN VEKALET ALICAM
AYRICA ECZANEYI ACARKEN BELLI BIR MIKTAR PESIN ILAC ALICAM KALAN ILACI SGK DAN ÖDEME ALDIKCA DEPOYA ÖDÜYÜCEM. DOLAYISIYLA BÖYLE YAPMAM ECZACI BENI ORTADA BIRAKAMAZ.
MOBILYA DAHIL ORTALAMA 20.000TL ILE ECZANE ACICAM. 25000 NUFUSLU ILCEDE TEK ECZANE OLUCAM
AYRICA ILACTA YANLIS OLURSA KATLI CEZA OLUR DIYORSUN. OLSUN AMA 3000TL YE ECZACI CALISIRSA KATLI CEZA BENI ETKILEMEZ.
AYRICA BABAM ECZACI BABAM BENIM KADAR TITIZ CALISMAMASINA RAĞMEN YILLARDIR AYAKTA.
BUGUN SANA SORARIM 20.000TL SERMAYE ILE HIC BIR IS KURULMAZ AMA ECZANE KURULUYOR
DOĞUDA BIR COK ILCEDE TEK ECZANE VAR YA DA YOK.
BU SERMAYELERLE BU ISYERINI KURMAK MUMKUN.
ONEMLI OLAN IYI NIYETLI INSANLARI BULMAK
AYRICA 3000TL KOTU BIR PARA DIIL.
20.000TL ILE BASKA IS YAPAYIM MARKET YA DA BASKA BIR SEY AYDA 2000TL BILE PARA KAZANAMAM CUNKU REKABET HER YERDE VAR ADAM GELSIN SENDEN NEDEN ALISVERIS YAPSIN?
KUYUMCUMUZ VAR AYDA 1000-2000TL PARA KAZANMIYOR