Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Deri Cüzdan İmalatı Mantıklı Mı?

BaşlatanOSMAN16Tarih18/07/2016 16:33:18Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABALAR.
BEN LİSEDE MECBURİYETTEN MUHASEBE OKUMUŞ ÜNİVERSİTEYİ DE DİPLOMASI VE ASKERLİĞİ İÇİN OKUMUŞ BİRİYİM.
ŞU ANDA İYİ BİR FİRMADA FİNANS ELEMANI OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM. ANCAK İÇİMDEKİ GİRİŞİMCİ RUHUNA BİR TÜRLÜ DUR DİYEMİYORUM. MAALESEF HAFTALIK OLARAK İŞ KURMA FİKİRLERİM DEĞİŞİYOR, FAST FOOD AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM DÜKKAN KİRASI BENİ KORKUTUYOR. EN SONUNDA HOBİ OLARAK UĞRAŞTIĞIM ELİMİNDE YATKIN OLDUĞU VE YAPARKEN DE ZEVK ALDIĞIM DERİ CÜZDAN İMALATI VE PAZARLAMA İŞİNİ YAPMAK BANA ŞU AN DAHA YAKIN GELİYOR. FİKRİM DEĞİŞMEZSE TABİİ... :)
EVİN BİR ODASINI KENDİME ATÖLYE YAPMAK İSTİYORUM, SONRADA DERİ DİKİŞ MAKİNASI ALIP ANNEMİN VE EŞİMİN YARDIMIYLA ÜRETİM YAPIP HAFTANIN BİR VEYA İKİ GÜNÜ ARACIMLA MAĞAZALARA VEYA HEDİYELİK EŞYA SATAN DÜKKANLARA PAZARLAMA YAPMAK İSTİYORUM. SİZCE BU FİKRİM KULAĞA NASIL GELİYOR. SİZ OLSAYDINIZ BU ŞARTLARDA BU İŞE GİRERMİYDİNİZ ? CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye60 yazı
Girişimci karakterli insanlar savaşcı ruha sahip insanlardır. her zaman yeni fikirleri olur ve her duzenden bir fırsat cıkarmaya calısırlar ama her savascı girdiği her savaşı kazanamaz. hatta zaferlerinden daha çok maglubiyetleri olur savaşcının. ticarette boyledir yeni ve marjinal fikirler her zaman fikir olarak guzeldir ama her yeni fikir yeni bir risk demektir. eger risklerini iyi analiz edebildiğine inanıyorsan ve bu analizlerin sonucunda hala kar edebiliyorsan hiç düşünme 1 dk bile hemen gir ama analizlerinde ufacık bir risk görmüş isen sana tavsiyem başka bir fikir geliştir.
saygılar
GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN AHMAK GELECEĞİNİ İNŞAA EDEMEZ ...

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye8 yazı
Sayın Blade yorumunuz için teşekkürler. Grişimci tarafım yaptığım her işte ağır basıyor. Mesela bir dükkana girdiğimde diğer insanlar gibi ürünlere değil dükkanın konumunu, dizaynını kendi kafamda analiz edip satıcıyla ürün hakkında değilde işletme üzerinde konuşuyorum :) Buda fikirlerimin değişmesinde çok etkili oluyor. Deri cüzdan üretimini gerçekleştirceğime inanıyorum ancak pazar konusunda hiçbir bilgim yok maalesef. Bugüne kadarda ucuz olduğu için hobi amaçlı hep parça deri kullandım, açıkçası maliyet ve pazar konusunda bilgim yok. bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim.
saygılar...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Muhasebe