Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Stropiyer İcin Xps Ariyorum

BaşlatanAltan43Tarih05/05/2013 12:20:15Yorum28

İlk mesaj
Üye780 yazı
Stropiyer imalati icin xps ariyorum.Bulgaristandan uygun fiyatli xps blok ithal edip satanlar oldugunu duydum.Yardimci olabilecek varmi bu konuda
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
28 yorum
Üye780 yazı
Guncel
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Üye122 yazı
XPS için açıklama yazarmısın özelden bulgaristanda arkadaşım var araştırsın ve miktar nedir? yazarmısın.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye780 yazı

Stropiyer imalatı için 40 dns yoğunlukta beyaz xps ariyorum.uygun fiyat olursa tr dende alabilirim
Strotaş

Üye780 yazı
güncel
Strotaş

Üye171 yazı
altan kardeş,aksaraydan yazıyorum eps üretim imalatı açmak istiyorum makinalar konusunda araştırmamı yaptım bi noktaya geldim.siz sanırım bu işi yapıyorsunuz sizden sormak istediğim ne kadar bi sermaye ihtiyacım olur kurulum hariç işletme sermayesi bu işin kar oranı nedir.birde kullanılan hammaddenin ton fiyatı nedir.yardımcı olursanız menmun olurum.

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Di?er
Üye780 yazı
Selamlar;

Ben söve grubu ve stropiyer imalatı yapıyorum,eps yi tedarik ediyorum.EPS üretimi daha farklı bi alan.Üretim hattı,Üretim ve stoklama için uygun büyüklükte alan,gerekli hammaddeler,lojistik destek ve pazarlama için araçlar,ambalajı vs vs vs..600-700 bin tl nin üzeri bir rakam gerekiyor
Strotaş

Üye780 yazı
güncel
Strotaş

Yeni Üye1 yazı
stropiyer söve blok ımalatı malıyetlı ıs yuksek sermaye ıster blok alıp sove stropiyer kesım uretimi de zorlu ıstir tecrube şart suanda kesim yapıyorum kendimde yapmayı dusunmuyo deılım pazarlama satıs aşaması dusunduruyo

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ymalat
Yeni Üye6 yazı
Oldukça zahmeti bir iştir bu.. Ama eps ile xps farklı ürünlerdir.. Biz xps üretimi yapıyoruz.. Son bir sene de kullanılan gazda problem olduğu için ve piyasa da ne üdüğü belirsiz bir sürü merdiven altı üretimi olduğu için işi şimdilik durdurduk.. Türkiye den bir firmaya Fason üretim yaptırıyoruz..ve bu ürünü ortadoğu ve türki cumhuriyetlerine satıyoruz..gaz.. Hammadde..vs ihtiyacı olanlara hiçbir kar amacı gütmeksizin tedarikçilerimizin bilgisini paylaşıp.. Yardımcı olabilirim..

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye780 yazı
stropiyer kesimi için XPS BLOK arıyorum, sanırım tam anlaşılamadı bu mesajım...
Strotaş

Üye780 yazı
Sn Seth;

Fason yaptırdıgınız firmayı paylaşsanızda bende xps temın etsem
Strotaş

Yeni Üye6 yazı
Sevgili Altan... XPS bloğu mu arıyorsun..? EPS bloğu mu? Ben Xps Bloğu diye bir şey duymadım bağışla.. XPS bloğu adı altında satılan malzeme de EPS Bloğu olabilir.. XPS levha olarak geçer.. Ama EPS Blok halinde de üretilir.. Ha.. ben XPS arıyorum kardeşim.. sen işi bilmiyorsun diyorsan amenna..

Üye780 yazı
Yazıda belirttim XPS arıyorum.. blok olarak adlandırdım çünki kullandıgım malzeme 125*600*2000 mm ebatlarında 4 adet levhadan oluşuyor ve bu dört levha bir pakette oldugu için 1,20 mt3 malzeme oluyor..XPS üretimi yaptırıyoruz dediğiniz için blok halinde alabilirim dedim
Strotaş

Yeni Üye6 yazı
Anlıyorum.. ben tek parça malzeme istiyorsunuz diye anladığım için öyle söyledim. Sorun yok.. Bu malzemeyi temin edebiliriz. Firmanın ismini sizinle paylaşmamda herhangi bir problem yok.. Ama bizim aldığımız fiyatlarla size sunacakları fiyatlar arasında uçurum olabilir.. Sonuçta bizim onlarla düzenli bir alışverişimiz mevcut.. karar sizin.. dilerseniz.. yüz yüze de görüşebiliriz..

Üye780 yazı
telefonlada görüşebiliriz, kütahyada ikamet ediyorum ..
Strotaş

Yeni Üye6 yazı
Tamamdır.. telefon numaranızı özel mesajla bırakabilirseniz size geri dönüş yapabilirim konuyla ilgili.

Yeni Üye3 yazı
Metresi 90 kuruş stropiyer toptan satışını bulunmaktadır ilgilenlerin mesaj atmaları yeterlidir
M.kuruca

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Ymalat
Üye780 yazı
ölçüleri ne? et kalınlıgı kaç milim , kdv dahil fiyatmı?
Strotaş

Yeni Üye8 yazı
Altan bey lazım sa gonderebilirim
M.kuruca

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Esnaf
Üye780 yazı
üretime başladım kdv dahil metre fiyatı toptan satışı 1 tl dir
Strotaş

Yeni Üye8 yazı
Hangi şehirde üretim yapiyorsunuz
M.kuruca

Üye780 yazı
KÜTAHYA 11cm kalınlık
Strotaş

Yeni Üye8 yazı
Hım Altan bey kütük u kaçta alıyorsunuz metreküp fiyati ne
M.kuruca

Üye780 yazı
95 euro +kdv tır bazlı alımda 80 m3 alıyor bi tır
Strotaş

Yeni Üye8 yazı
Konyada n mi alıyorsunuz yoksa istanbuldan mi Altan bey
M.kuruca

Yeni Üye8 yazı
Satılık söve kesim makineleri ...05369950812
M.kuruca