Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çağrı Merkezim Var Ne Satabilirim?

BaşlatanbaranbenTarih12/07/2016 08:00:15Yorum24

İlk mesaj
Yeni Üye64 yazı
Merhaba arkadaşlar;
Benim şuan aktif 12 agent ile çalışan çağrı merkezim var. Fakat mevcut çalıştığım firma ile problemler yaşamakta olduğum için farklı ürünler denemek istiyorum. bu konuda fikri olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. teşekkürler :)

Yerleşim Türkiye / DiyarbakırMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
24 yorum
Yeni Üye64 yazı
Konu güncel ama iş güncel değil herhalde :)

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Dany?manlyk
Üye518 yazı
Şimdiye dek ne tip ürünler sattınız ve/veya ne tip ürünler satma konusunda daha iyi performns sergileyeceğinizi ön görmektesiniz?
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye64 yazı
Yorumlar için teşekkürler;
daha önce ve şuan internet ve digital ürünler satışı yaptık. farklı ürünleri değerlendirmek isteriz.
teşekkürler...

Yeni Üye67 yazı
Mimarlık hızmetı verıyorum. Tadılat dekorasyon mutfak banyo yenıleme komple ınsaat ıle ılgılı hersey mevcut. Sizce nasıl musteri bulabilirim.
İzmirde oldukca guzel buyuk luks teshır urunlerı merkezım var.

msignman@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mimar
Yeni Üye64 yazı
Konu Günceldir...

Yeni Üye64 yazı
Teşekkürler fikirler için. Bilet işini daha önce yaptım. güzel iş aslında ama şuan düşünmüyorum Temelistan arkadaşım. önerin için teşekkürler. hrlshn +18 ürün düşünüyorum aslında bu konuda mutlaka irtibata geçerim seninle. fikrin için teşekkürler. ama daha farklı ürünler içinde görüş ve öneriler bekliyorum.

Üye1359 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - temelistan
Com ile biten Fenerbahcebilet ve galatasaraybilet isimli domainlerimi ikisi için aylık 3000 lira kira ile en az 10 yıllık sözleşme yaparak sana kiraya vermemi istermisin.? Mevcut bilet sitelerinin hiç birinde hepsi bir arada uçak gemi otobüs hac umre ido budo konser sinema tiyatro futbol dahil sporun bilet satılabilir tüm branşlarındaki biletleri satan araç ve otel kiralama hizmeti verebilen bir turizm sitesi yok. Bir ilk'e imza atmak istermisin.?
5-10 dolar maliyetle aldığınız alan adlarını o fiyata üstelik satış da değil bırakıyorsunuz 10 sene de sözleşme ... Sülün Osman bile daha insaflidir gece gece tövbe
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye1359 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - temelistan
Com ile biten Fenerbahcebilet ve galatasaraybilet isimli domainlerimi ikisi için aylık 3000 lira kira ile en az 10 yıllık sözleşme yaparak sana kiraya vermemi istermisin.? Mevcut bilet sitelerinin hiç birinde hepsi bir arada uçak gemi otobüs hac umre ido budo konser sinema tiyatro futbol dahil sporun bilet satılabilir tüm branşlarındaki biletleri satan araç ve otel kiralama hizmeti verebilen bir turizm sitesi yok. Bir ilk'e imza atmak istermisin.?
5-10 dolar maliyetle aldığınız alan adlarını o fiyata üstelik satış da değil bırakıyorsunuz 10 sene de sözleşme ... Sülün Osman bile daha insaflidir gece gece tövbe
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye64 yazı
Arkadaşlar konu günceldir. Fikirlerinizi bekliyorum. teşekkürler...

Yeni Üye64 yazı
Güncel...

Yeni Üye12 yazı
Merhaba,

Toplu Sms başta olmak üzere vermekte olduğumuz hizmetleri satabilirsiniz. Haftalık olarak hakediş vermekteyiz. Bayi panelinden her türlü satışınızı ve hakedişinizi takip edebiliyorsunuz. Tahsilat konusunda sanal pos kullanabilirsiniz. Müşteri kitleniz %95 oranında kurumsal firmalar, belediyeler, dernekler v.b... kurum ve kuruluşlardır.

Daha detaylı bilgi için https://www.beetelekom.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz ve bayi@beetelekom.com.tr mail adresinden de iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,
Bee Telekom

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye48 yazı
merhabalar, biz uzun süre çağrı merk. sektöründe çalıştıktan sonra neyin çağrı merkezini açabiliriz diye düşünürken otomotiv sektöründeki boşluğu yakaladık. Yaklaşık 4 5 ay proje için kovalarken çalışmış olduğumuz firmadan soğuduk ve 1 takım lideri,3 müşteri temsilcisi işten ayrılıp kendi projemiz için koşturduk. mengerler ile 3 toplantıya katıldık fakat işi alamadık.Sizde otomotiv sektörüne yönelebilirsiniz. Biz hali hazırda bir şirket olmadığımız için ve fazla dikkate alınmadığımız için proje kabul görmedi.İsterseniz özelden projeyi yollayabilirim.Şimdiden bol şans ve kazançlar.

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Denizci
Yeni Üye64 yazı
Cptyasir teşekkürler. atarsan projeyi sevinirim dostum

Üye347 yazı
çağrı merkezi işinde tecrübem yok ama,
burada bir çağrı merkezi beni sürekli arayıp bir özel hastanenin check up hizmetini satmaya çalışıyor,
sunumları felan güzel, belki böyle bir şey denenebilir.
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye64 yazı
Kiosk arkadaşım elinde güzel proje olması lazım. bunun yanında en az 3 ay eleman maaşını cebinden ödeyebilecek gücünün olması gerekiyor. eğer ben bunları yaparım dersen evet aç derim ama bunun dışında başka işlere bakmanı tavsiye ederim. sermaye çok önemli bu işte. ama ciddi ciddi düşünüyorsan özelden mesaj at detaylı görüşelim. teşekkürler

Üye265 yazı
Arkadaşlar elimde yatırım maliyeti düşük % 100 kar bırakacak güzel bir ürün mevcut irtibata geçer iseniz sizinle paylaşabilirm

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye64 yazı
aabaci arkadaşım. aslında dediğin ürün iyi ama tek başına olmaz diye düşünüyorum. senin fikrin olduğu içinben paylaşmıyorum ama diğer arkadaşların da bilgilenmesi için birşeyler yazarsan sevinirim. teşekkürler...

Yeni Üye72 yazı
Türk telekom satışı yapılabilir. Reklamları ve bilinirliği olduğu için satışı kolay gerçekleşiyor hak edişler oldukça iyi 12 Agent günde kişi başı 5 satış gerçekleştirebilir. Kar marjı oldukça iyi hala proje bulamadıysanız görüşelim.
İnstagram butik ve e-ticaret danışmanılığı.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Reklam
Yeni Üye64 yazı
4Simsek teşekkürler önerin için. özelden görüşelim. teşekkürler..

Yeni Üye64 yazı
güncel

Yeni Üye30 yazı
en güzel para erkeklere özel +18 ürünlerde var deneyin derim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im