Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

10 Bin Lirayla Ne Yapılabilir?

BaşlatancerenakTarih27/06/2016 18:21:19Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Çalıştığım şirket satıldı işsiz kaldım. İş arayışım devam ediyor ama maalesef bir iş bulamadım. Bir kenarda biriktirdiğim 10 bin liram var sadece. Acaba bir iş yapılabilir mi? Bayanım araba kullanmıyorum. Fikir verecek olanlara şimdiden çok teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye99 yazı
Ne iş yapıyodunuz...

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Mühendis
Üye437 yazı
pazarda ürün satabilirsiniz....bir tanıdığınızla ortak olup iş kurabilirsiniz....kosgeb hibe olayını da bir araştırın....veya konuşkan,sosyal biriyseniz,çevreniz varsa bu sermayeye en iyisi emlakçılıktır....bayansınız ve araba kullanmayı bilmiyorsunuz,sadece bu bilgilerden bu kadarı.....ehliyetiniz olsa daha rahat olurdu emlakçılık....herkesin işi rast gitsin....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye546 yazı

Sanırım sizde Antalya'da yaşıyorsunuz.O paraya malesef ticaret yada size göre bir ticaret yapmanız çok zor.Ben Antalya'da emlak işi yapıyorum + sabit bir maaşlı bir işim var.Sizede tavsiye edebilirim;Şöyle ki arkadaşız evini satıyor yada ev alacak,onu o emlakcı arkadaş ile tanıştırıyorsunuz ve başka hiç bir şeye karışmıyorsunuz.Geri kalanını emlakcı hallediyor siz komisyonunuzu alıyorsunuz :) Ortalama bir evden 2-3-4 bin lira gibi rakamları cok rahat alabildiğiniz gibi sabit maaşlı işinize devam edebiliyorsunuz

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye72 yazı
Pazarlari gez en yogun kalabalik olanlarini tercih et ve o pazarlarinda en guzel yerlerini tercih et.soyle dusun o kalabaligin cebinde para var ve o parayi harcamaya geliyorlar onlara ne satipta para alabilirim gibi mesela dokme kozmetik yada esarp fular gibi . sunu unutma hic bisey kesin degil buyuk kismini allah.a birak.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye574 yazı
sayın cerenak;
siz ne iş yapıyordunuz, mesleki bilginiz, deneyimli olduğunuz alanlar nedir, o paraya birçok iş yapılabilir. Size şunu söyleyim öncelkile bilgisayar kullanmayı öğrenmelisiniz, yani program yazmak, grafikerlik vs, beyin gücüyle çalışabilecek zekanız varsa, bir bilgisayar ile de büyük paralar kazanabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis