Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kanvas( Led Işıklı) Tablo

BaşlatanMasor07Tarih24/06/2016 16:25:37Yorum2

İlk mesaj
Üye546 yazı
Selamlar arkadaşlar ben Antalya'da yaşıyorum..Eniştem Mersin'de uzun yıllar tekstil baskı işleri ile uğraştı ve şimdi Kanvas(ışıklı) tablo işine girdi.Mersin'de kendisi toptan verdiği bir ekip var.Onlara 12-15 arası veriyor ve oda ortalama 25 tl ye satıyor.Bende bu işi Antalya'da devam ettirmek istiyorum.Fiyatlara baktım Antalya'da ortalama 30 lira civarında gidiyor.Facebook vb sosyal medyada ,gittigidiyor,sahibinden.com gibi yerlerde de satmayı planlıyorum.Bunlardan ziyade nasıl bir yol izleyebiirim ? Yollarda satsam belediye sıkıntı yapabilir..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye437 yazı
güzel,dekoratif birşeye benziyor....turistik yerlerde gider dediğin gibi....henüz istanbulda pek turist göremesek de....ne yazık ki.....antalya gene full çeker bu vakit....yerli,yabancı..... dediğin siteler yeterli gibi.ilk etapta....işporta zor olabilir elbet bu mevsimde....tanıdığın esnaf varsa belki bir köşesine kor dükkanın,konsinye hesabı.....tezgah ürünü....herkese iyi bayramlar....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye518 yazı
10 yılı aşkın süredir tablo üretimi yapan biri olarak;
1) Led ışıklı tablo ürünü işporta ürününüdür.
2) Global olarak evrensel beğeni kazanabilmiş bir ürün değildir.
3) Turistlere yönelik düşünüyorsanız Rulo olarak yağlıboya ve/veya kanvas tablo düşünmelisiniz çünkü alıcı onu alıp ***ürmek niyetinde olacaktır ancak uçakta bagaj sorunu yaşar, rulu olduğunda sıkıntı olmamaktadır.
4) İç piyasada da led ışıklı tablolar genellikle dekorasyon amaçlı değil aaa ışıklı ne güzel diyerek alınacak bir işporta ürünü olarak rağbet görmektedir.
5) Dekorasyon amaçlı olarak ışıklı tablo ise daha büyük boylarda 100x150 - 100x250 gibi iş yapar ancak sipariş üzerine özel üretim olmalıdır öyle 25-30 TL'lık yapılacak bir iş olmayıp ledlerin ömründen dolayı çok da sağlıklı olmayacağını öngörmekde fayda var.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy