Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Pizza Otomatı

Başlatancan.akkaleTarih16/06/2016 04:20:31Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Selam arkadaşlar,

Pizza otomatı ile pizza satışı yapmak istiyorum.
Birkaç okul ile görüştüm ama obozite ile mücadele kapsamı ile otomatların devlet kurumlarına koyulması genelgeler ile yasaklanmış.
2-3 üniversite ve kantinleri ile de görüştüm fakat hiç yanaşmadılar. Otogarlar ve AVM ile de görüştüm fakat oralarda da çok fazla sirkilasyon olmayacağını söylüyorlar.

Sizce pizza otomatlarını nereler koyabilirim? Siz olsanız nereye koyardınız?

Sizce akıllıca bir yatırım mı?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye32 yazı
Maliyet açısından hesabını bilemem ama bu iş daha çok hava alanları için uygun olabilir. Makinanın verdiği pizza dilim pizza mı yoksa bütün pizza mı? Bu önemli çünkü kimse etrafında masa olmayan yerde bütün pizzayı alıp yemeye uğraşmaz. Dilim pizza işi avrupa'da çok yerde küçük dükkanlar şeklinde baya iş yapıyor. Bir de özel öğrenci yurtları olabilir.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye9 yazı

makinası hali hazırmıdır fikir güzel ,internet kafeler,ps oyun salonları,halı saha tesisleri (tabi kendi kafeteryalarıyoksa) bu gibi yerlere kardan pay vererek koyabilirsin.
TEXTİL

Yerleşim Türkiye / MenderesMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
Dostum bizim insanımız ürkektir. Otomatlı makinaların heran parayı yutma riski oldugunu ve karsısinda muhatap bulamama korkusu ile otomata atabilecekleri en fazla para 2 tl dir. Benim gözlemim bu tabi . Ama yinede bence o makinanın koyulabilecegi en mantıklı yer stadyum ve spor kompleksleridir..
pizza mühendisi

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye25 yazı
Selamlar
Pizza otomat konusunda size yardımcı olabilirim.
Fransada cok yaygın, genelikle fabrika yanlarına, otobüs tesisleri, tren istasyonu, mağaza market parking lerine yerleştiriliyor. Fransada en güzel makineler yapılmakta. Bana özelden yazın. Saygılarımla
Professional Connection France - Startup Business - Danışmanlık ve distribütörlük

Yerleşim Fransa / StrazburgMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
Merhabalar! Pizza hakkında pek çok bilmem açıkçası fakat bildiğime göre Ukrayna'nın başkenti olan Kiev'de Domino's Pizza yeni restoranları açıldı. Orada çok lezzetli pizza pişirilir. Biotexcom yani tüp bebek merkezinde tedavi görürken Domino's pizza'ya sıkça kocamla geliyorduk))

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Çevirmen