Yeni Üye Toplam 6 yazı |
|
ahmethakan41 Yeni Üye Toplam 57 yazı | 25/09/2015 : 08:41:11 ![]() ahmet Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
eseslix Üye Toplam 345 yazı | 25/09/2015 : 12:00:32 ![]() eses Yerleşim : Türkiye / Eses |
monawar Yeni Üye Toplam 6 yazı | ![]() ![]()
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
monawar Yeni Üye Toplam 6 yazı | ![]() ![]()
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
chicko Yeni Üye Toplam 6 yazı | 28/09/2015 : 22:20:36 ![]() Aslında alternatif çok ama biraz araştırmak gerekir. Daha önceden evde yapacağınız hazırlıkla Türkiye'de pek olmayan roastbeefli sandviçi soğuk olarak ekleyebilirsiniz mesela. Yapımı falanda basit. Sonra hazır ürünler derseniz hindi füme, dana jambon, kavurma, ton balığı, salam... Hatta en makul olanı soslu peynirli domatesli sandviç.. Ayrıca mekan neresi olursa olsun mikrodalga ile hafiften sıcak ürünlere girilebilir düşüncesindeyim. Ocak ve davlumbaz olayını ortadan kaldırır. Bunların yanında makarnayı es geçmişsiniz ama sandviçle benzer ürünlerden yapılan salatayı atlamamanızı öneririm. Özellikle bayanlar için olmazsa olmaz. Umarım faydalı olmuştur. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Yerleşim : Türkiye / Balıkesir | Meslek : Diğer |
Kenan Kablan Üye Toplam 1236 yazı | Neredeyse tüm şarküteri ürünlerinden sandviç yapabilirsiniz. Buna, diğer soğuk mezele çeşitlerini de ekleyin. Neredeyse sonsuz seçeneğiniz var. Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
fulyam82 Yeni Üye Toplam 81 yazı | 02/10/2015 : 13:02:47 ![]() KOLAY GELSİN ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEYEYİM BİLDİĞİM BUNA BENZER BİR YER VARDI İNANIRMISINIZ 30 DK BEKLERDİK SIRA BİZE GELSİN DİE:)EVET BENDE BÖYLE BİR MEKAN DÜŞÜNÜYORUM İŞEK BİR YERDE ANCAK STANDLARIN VE DÜKKAN İÇ DİZAYNLARINA NE KADAR BİR BÜTÇE AYARLAYABİLİRİM BİLEMİYORUM.FİKRİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA MİNNETTAR OLURUM BİR DE BU STANDLARI NERELERDEN TEMİN EDEBİLİRİMÖ Yerleşim : Türkiye / İçel | Meslek : Serbest meslek |
tzl34 Yeni Üye Toplam 2 yazı | 02/10/2015 : 18:50:06 ![]() Soguk sandaviçi çok severim. Çeşidin çok olması istediğimi seçmem çok önemli. 1-Mutlaka biberli ezme olmalı 2-Kekik biberiyelerin içinde göründüğü güzel bir cam şişede zeytinyağı olmalı 3-Tere , naydonoz nane gibi yeşillikler ve taze sogan olmalı 4-Yoğun aromalı çökelek peynir olmalı 5-Haşlanmış yumurta 6-Kaşar 7-Beyaz peynir 8-Salatalık 9-Domates 10-Yeşil bber 11-Salam 12-Sosis 13-Zeytin ezmesi 14-Krem peynir 15-Jambon 16-Bal 17-Tereyağ 18-Reçel 19-Rus salatası Ve tabiki mükemmel bir ekmek. Ekmek lezzetli değilse bu iş tutmaz.. Aklıma gelenleri yazdım. Aslında şuan canımda istedi.Hayırlı olsun bol kazançlar dilerim. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bankacılık-Finans |
monawar Yeni Üye Toplam 6 yazı | 05/10/2015 : 22:00:00 ![]() herkese tavsiyelerinden dolayı teşekkürler,kısmetse pazartesiye standı yetiştireceğiz,4 çeşit ekmek ve yaklaşık 30 çeşit ekmek arası malzemesi oluşturduk(salam,peynir,zeytin yeşillik mısır, tatlı vb,daha sonrası için sosisli,ciğer ekmek,yaprak sarma ve karalahana sarması olacak,fiyat soran arkadaş için bize maliyeti 20,000 civarı olacak gibi duruyor sonradan masraf çıkmazsa(depozito bedeli,ilk kira peşin,stand yaptırma ucreti,elektirik proje ve tesisat çekme ücreti,kahvaltı dolabı,sosisli makinesi,salam kesme makinesi,limonata makinesi,maliye işlemleri yazarkasa defter tasdik vb,inşallah emeğimizin karşılığını alırız Rabbim utandırmasın. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
ahmethakan41 Yeni Üye Toplam 57 yazı | 06/10/2015 : 20:40:27 ![]() ahmet Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
monawar Yeni Üye Toplam 6 yazı | ![]() ![]()
eyvallah kardeşim saolasın,siteyi 4 yıldır takip ediyorum 2. ticaret girişimim inşallah muvaffak olurum,standı kiralama ve yönetimle anlaşma konusunda sıkıntı olmadı,yarın belediyeye gidip ruhsat konusunda bilgi alacağım aşama kaydettikçe bilgilerimi ve çıkan sorunları dikkat edilmesi gerekenleri yazarım Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
monawar Yeni Üye Toplam 6 yazı | 21/10/2015 : 19:18:04 ![]() hayırlısıyla geçen perşembe ekmek arası standımızı açtık özellikle sabahları şarküteri ürünleri ve öğlen arnavut ciğeri veriyoruz,eksiklerimiz var inşallah tamamlayınca daha güzel olacak. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
oozz Yeni Üye Toplam 2 yazı | ![]() ![]()
merhaba, ben de benzer şekilde bir iş yeri içinde 6 aydır sabahları sandviç veriyorum. sen artık deneyimli olmuşsun abi inşallah işler iyi gidiyodur. açtıktan sonra bugüne kadar karşılaştığın deneyimlerden varsa aktarabileceklerin çok hayra geçer. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
ripvanwinkle Yeni Üye Toplam 98 yazı | 25/08/2017 : 16:18:27 ![]() Bazı ürünleri kendin üretirsen daha başarılı olursun , vasat markette satılan katkılı ürünler artık keyif vermiyor. Yerleşim : Türkiye |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |