Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

150. 000 Tl İle Ne İş Yapılabilir??

Başlatangokhansen35Tarih12/06/2016 14:45:14Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Arkadaşlar merhabalar izmirde ikamet ediyorum.Yaşım 24 sağlık sektöründe iyi bir konumda çalışıyorum ancak ek bir iş yapma düşüncesindeyim.Siz değerli koniks ailesinden bu konuda bilgi almak düşüncelerinizi bilmek istedim.ortaklık vs gibi işlere girmek istemiyorum...Düşüncelerinizi yazımda paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden herkese verdiği bilgiler için teşekkürler...
GÖKHAN ŞEN

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Ulaşım / Taşımacılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye5 yazı
Merhaba.150,000 TL Ye gittidiyor ve sahibinden.com gibi sitelere rakip olabilirsiniz.
Oyanik

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Grafiker
Üye546 yazı
Hocam bende Antalya'da gayrimenkul danışmanlığı yapıyorum(emlak ofisinde)Ben her zaman söylerim en güzel risksiz yatırım ev alıp satmaktır.Madem maddi olarak bütçeniz var piyasa araştırması yaparak acil sıkışan kişilerden ev alabilirsiniz. Küçük bir boyama tadilat yapın en az 10 15 lira kar ile satabilirsiniz.Çünkü piyasa çok kötü insanlar çektiği krediyi ödeyemiyor haliyle evini satmak istiyor(değerinin altında) .Sizin
yapmanız gereken bu tarz kişiler bulup evi satın almak.Düşünürseniz detayları püf noktalarını anlatabilirim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Üye546 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - OnurYanik
Merhaba.150,000 TL Ye gittidiyor ve sahibinden.com gibi sitelere rakip olabilirsiniz.

O bütçeye rakip olabilmek cok zor olduğunu düşünüyorum.O sektör artık oturdu yenii bir rakip olmak için çok sağlam bütçe gerekiyor. www.gittigidiyor.com Ebay ortaklığı biliyorsnz, En son büyüklerden n11 açıldı o tuttu ama tüm ulusal kanallarda reklamlar yapıldı.SAdece reklam bütçesi ile birlikte inanılmaz rakamlar verildi.

Yeni Üye10 yazı
Değerli koniks üyeleri verdiğiniz bilgiler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum .Kafamdaki şu andaEmlak sektöründe ve araç alım satım gibi konular üzerinde duruyorum ilk başta araç alım satım ile başlayıp daha sonra ise emlak sektöründe devam etmeyi düşünüyorum...
GÖKHAN ŞEN

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye546 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gokhansen35
Değerli koniks üyeleri verdiğiniz bilgiler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum .Kafamdaki şu andaEmlak sektöründe ve araç alım satım gibi konular üzerinde duruyorum ilk başta araç alım satım ile başlayıp daha sonra ise emlak sektöründe devam etmeyi düşünüyorum...

En doğru seçim olduğuna inanıyorum.Yanlız araç konusunda satış sayısını araştırın derim.İLerde vergi cezası gelebiliyor

Yeni Üye10 yazı
evet dediğiniz gibi belirli bir sayıdan sonra vergi söz konusu oluyor buna dikkat edicem .yorumlarınız için teşekkür ederim...
GÖKHAN ŞEN

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk