Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Olabilir Mi?

Başlatanahmet 2Tarih24/09/2008 12:15:04Yorum1

İlk mesaj
Üye101 yazı
herkese slm ben teknolojiyi 10 sene geriden takip ediyorum. yeni tanıştığım bi programdan bahsedeceğim zaten hepiniz biliyorsunuzdur.oteket programı yanlış yazdıysam düzeltin lütfen, neler yapılıyormuş hayret! neyse uzatmayayım ben diyorumki bu programla yapılacak bi iş fikri var belki başkaları yapmıştır bilmiyorum. bi ekip kursak şehir şehir ilçe ilçe dolaşsak her gittiğimiz yerlerin mahallelerini ,caddelerini,sokaklarını fotoraflarını çeksek. otellerini ,fabrikalarını,esnafı,ticaret yerlerini,hasteneliri,resteronları vs.. reklam verebilecek her yeri fotoğraflasak ve harita gibi oteket programında güzelce yerleştirsek.fena bi reklam olmaz değilmi? hatta harita olarak arabalarda yol bilgisayarına yerleştirebiliriz geliştirerek tabiki.maksat yaptığımız reklam ve hizmet para kazanılabilinirmi böyle.yoksa saçma bi fikirmi,eee bi çobandan ancak bu kadar bi fikir çıkar...SAYGILAR
ticaret cesaret,tecrübe,riks demek.......

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye17 yazı
Sayın ahmet arkadaşım dediğin gibi onların hepsi yapıldı:)) Google Earth burdan bakabilirsin navigasyonda araçlar için geç kaldın kardeş. Selamlar
HER LAF'A VERİLECEK BİR CEVABIM VAR LAKİN ! BİR LAF'A BAKARIM LAF MI DİYE BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er