İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
(yardım) Bardakta Mısır İşi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorumM
Üye546 yazı
F
Yeni Üye11 yazı
F
Yeni Üye11 yazı
Yardım edebilecek fikir verebilecek kimse yok mu ?
V
Üye170 yazı
V
Üye170 yazı
kaldı ki alanya turistin en leş kısmının olduğu yer. alanya'ya bulaşma derim antalya da bir büfede buzlu içecek bir şey sat daha iyi..
F
Yeni Üye11 yazı
Bu işin potansiyelini bilerekmi böyle birşey söylediniz acaba ? Bugün bu işi yapan birçok kişiyi ara**** bilgi aldım ve yaz aylarında tatil bölgelerinde günlük minimum 200 bardak sattıklarını söylediler.
V
Üye170 yazı
o işin potansiyelini değil Alanya'nın potansiyelini biliyorum.. 1 tane avm var orada da bu işi yapan bir kişi var gidip önce ona sorabilirsin.. şu anda alanya'da bütün esnaflar sokakta tabure de acaba müşteri geçer mi diye bekliyor. oradan hesabını yap..
F
Yeni Üye11 yazı
Anladım yorum için teşekkürler.Önerdiğiniz bir il varmı ?
M
Üye546 yazı
Hocam bardak mısır olayını bilmem ama arkadaşın dediği bana daha mantıklı geldi.Buzlu soğuk içecekler.Alanya bu sene ölü diyebilirim.Ben merkezdeyim buralar her zaman hareketlidir.Yerli ağırlıklı olduğu için her zaman potansiyel vardır.Bici bici yapmayı araştırabilirsin.
V
Üye170 yazı
F
Yeni Üye11 yazı
Ev kiralayacağız.Üniversite için para biriktirmemiz gerekiyor.Bardak mısır işi kafamıza çok yattı.Günde 200 tane satabilsek bizim için ev kirası yeme içme vb dışında 8er bin lira para kalıyor bir ayda.Ayrıca balon pamuk şeker satmayıda düşünüyoruz mısırın yanında.Aklımdaki soru ise günlük 150 200 civarı bardak mısır satabilirmiyiz.Gerçekten başarmaktan başks bir şansımız yok.Görüşleriniz ve eleştirileriniz benim için çok önemli yorum yazarsanız sevinirim.
F
Yeni Üye11 yazı
Güncel
M
Üye546 yazı
Hocam ev kira işi vs derken işiniz gerçekten zor..Kiralardan bahsetmek istiyorum.Ben emlak işi yapıyorum Antalya'da.Kiralık daireler ile ilgilenmiyorum ben sadece satış üzerine çalışıyorum.Kiralık daire için eşyalı daire tutmanız gerekiyor.Ortalama Antalya'da eşyalı kiralıklar(merkez'de) 800 tl civarı gider.1 kira+bir depozit+çevreniz olmadığı için 1 emlak bedeli=2400 tl.Elektrik suyu üzerinize almanızı isteyecek ev sahibi oda ortalama 300 -400 tl kadar tutuyor.Eve girdiğiniz an ortalama 3.000 tl ev ödeme yapmanız gerekecek...kuracağınız stand ücreti nedir bilmediğim için bir şey diyemem.Yanlız ev konusunda bekarlara ev malesef pek verilmez.12 aylık sözleşme ve senet imzalıyorsunuz.Evden çıkarkende sıkıntı vs.Ama sana bir önerim olabilir...https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-kiralik-daire-aylik-300-tl-278832895/detay bu tarz bir yer bulursan sıkıntı olmaz.
V
Üye170 yazı
dün Alanya'nın göbeğinde 2 katlı simit sarayına uğradım bir şeyler aldım saat 14.00 civarı kestikleri fiş sayısı 90 civarıydı.. akşama kadar ancak 200 olur. burası 120.000 euro senelik kira ödeyen 8-10 çalışanı olan bir yer. yani günde 200 tane simit ya satar ya satmaz bence..öyle büyük şeh,rler gibi de düşünme insanların gideceği pek yer yok mecbur bu tip yerlere gidiyorlar.. senin şevkini kırmak için yazmıyorum bunu ayda masraflar hariç 8.000 TL kazanmak için gerçekten çok çalışmak lazım.. yinede başarılar dilerim.. Ev kiralama işini Masor07 arkadaş anlatmış zaten o konular da ayrı dert..
F
Yeni Üye11 yazı
Teşekkür ederim yorumlar için
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz