Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tekstil Denenebilir Mi?

BaşlatansvormTarih23/09/2008 14:26:26Yorum1

İlk mesaj
Arkadaslar elimde fazla para yok 15-20 cıvarında bı para var.

su an bı tekstıl fırmasında calısıyorum. Fakat yaptıgım ıs benı tatmın etmıyor. 4 yıldır calısıyourum.

su sıralar kafamda kendı ısımı kurup onunla ugrasmak var.

Yapmak ıstedıgım ıs; toptamcılardan yada elınde ıhrac falzası urun kalan fırmalardan elındekı urunlerı alıp cesıtlı yerlere bunları satmak var. Bu ılk etapta bazı magazalar ve pazarcılar olabılır. 2 lıraya alıp 2,5 lıra gıbı ufak kar marjı ıle satıp ısı ılerde buyutup kumas alıp bunu konfeksıyon atelyelerınde dıktırdıkten sonra bunları pazarlamak gıbı bı fıkrım var.

Egıtımım tekstıl uzerıne oldugu ıcın denızlı ıstanbul corlu gıbı yerlerde bı cok arkadasım var, ufak bı arastıma yaptım, buralardan ıstedıgım kadar urunu ucuza bulabılırım gıbı.

sız benım yerıme olsanız 2000ytl maaslı ısınızı bırakıp bu tarz bı ıse gırısırmıydınız.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Şu andaki piyasa koşullarında mevcut işini bırakıp bu tarz bir iş yapmanı tavsiye etmem
onun yerine bağlantılarını kurmaya başla
hangi ürünler aranıyor, fiyatları nedir, nereden daha ucuza bulabilirim sorularını kafanda oluşturman gerekir.
sonrasında ise müşteri grubuna nasıl ulaşacağın önemli.
Mal bulmak sorun değil önemli olan satmak.
Çalışırkende müşteri bulup aldığın sipariş üzerine mal bulabilirsin veya üretim yaptırabilirsin
Malları satarken müşteri grubunu tanımadığın için nakit çalışman en iyisi olur.
Ben olsam bu şekilde başlardım.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ymalat