Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yüksek Sermaye İle Tekstil Atölyesi

Başlatanbunny532Tarih20/04/2016 14:58:03Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Değerli Koniks Ailesi , Tekstil atölyesi Kurmayı Planladım Fakat Bu Mal çalınma olayını felan nasıl engellerim ?
xlOxa'

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye31 yazı
Merhabalar, mal çalınma hadisesi derken Ürettiğiniz ürünülerin başkaları tarafından kopyalanıp piyasaya sürülmesimidir kastınız yada direk **lıkmı?
size ait ürünün başka atelyelerde benzerinin önüne geçemezsiniz ki bir çok marka olmuş firmalar bile önünü alamıyorken.Bağlantı yaptığınız firmalara direk mal verirseniz bi nebze faydası olur aracı olmadan. Direk **lıksa kapını sağlama al derim ne deyim...

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Ticaret
Yeni Üye8 yazı
Hayır Mal Üretilirken Çalınma olayı ? @fantom
xlOxa'

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
Üye353 yazı

içeride yani üretimde metolu ve kontrollü çalışarak fasonlularlada resmi ve teminat alarak yaparken imalata giriş ve cıkıslar mutlaka üst aramalı olmalı .
bay -bayan-cocuk dış giyisi imalatı ve tekstil tasarım işleri
https://www.facebook.com/groups/aficgiyim/

aficgiyimsanayi.tr.gg

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye85 yazı
dostum öncelikle bu işin planlamasını yapıp gözüne kestirdiysen Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin ancak bnm anladığım sen daha önce atölye ortamında bulunmadın çalışmadın bu işin rizikoları ödemeleri v.s. hakkında bilgin yok büyük firmaların satışlarına aldanıp elindeki nakit le böyle bi iş yapmak istiyorsun doğrumuyum yanlış sam lütfen düzelt ama ben sana 1975 yılından beri aile işi olarak direk üretim deyil lakin malzemelerinin üretimi ve pazarlamasında hizmet veren birisi olarak tavsiye etmiyorum sormak istediğin bir şey var sa sor kardeşim yanıtlarım girdikçe istersen ö.m. at kafana takılanları anlatayım ben sana.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye36 yazı
slm emre beyeğerki halen atelye açmamışsan acma çok külfetli işbulacaksın usta elmanlar ve ödemeler vs. çokk zor ben 20 sene atelyecilik yaptım emekli oldum kapattım fason vermek çok daha mantıklı heleki iş bilmemen daha da zor ğerki tavsiyeme ihtiyac duyarsan yazabilirsin kolay gelsin.
Marsa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil