Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Letonya Hakkında

BaşlatanlndusmnTarih13/02/2016 15:21:29Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
Arkadaşlar merhaba Letonya hakkında bilgisi olan varmı..

syg.

Yerleşim Letonya / RigaMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye23 yazı
arkadaslar giyim üzerinemagza acilabilimi. türkiyeden kaliteli uygun fiyat bayan giyim ürünleri satilabilirmi

Yerleşim Letonya / RigaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye23 yazı
arkadaslar yurtdısı hakkinda bilgisi olan kimse yokmu. yardimlarinizi rica ederim.. butik acma konusunda yada farkli isler

Yeni Üye5 yazı

takı satabilirsin... Türkiye'den aldığın takıları gittiğin yerde sokakta veya parkta satış yapabilirsin. bu işi yapan arkadaşlarım var ve çok para kazanıyorlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye181 yazı
ustam selamlar , senin komsun olacak ulke litvanyadan yaziyorum sana bu cevabi .. Asagi yukari ayni mantikta ayni olcude iki ulkeden bahsediyoruz.. Rga guzel bi sehir ama kislari lanet okursun yerlestigine . Cok soguktur ve sokaklar bombostur tipki Vilnius gibi. Is plani olarak sana sadece sunu soyleyebilirim . Bu ulkelerde 2 sektor vardir !! biri Alkol , digeri bayan giyim kosmetik.. her zaman satarlar .. bayanlar yemez icmez ama giyinir suslenir !! adamlarda yemez ama icer !! bu ikisini baz alarak ne yaapabilecegine artik sen karar verr
Veni Vidi Vici

Yerleşim Litvanya / VilniusMeslek Ticaret
Yeni Üye23 yazı
Guncel

Üye567 yazı
Madem eşiniz Letonyalı o zaman en güzel cevabı verecek olanda eşinizdir. Eşinizin bir fikri yoksa Letonya'da ki akrabalarını ara**** gidebilecek ürünleri size söyleyebilir.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Yeni Üye7 yazı
Letonya'da 6 ay bulundum. Kışın soğuktur evet fakat çok güzel bir yer. İş olarak da Türkiye'den ithalat yapıp buraya özgü ürünleri orada satabilirsiniz.
Yanılmıyorsam Safiye isminde türk pastanesi vardı. Şehrin elit yerlerinden biriydi. Ve çok da güzel iş yapıyordu. Ha keza döner işindekiler de güzel iş yapıyorlardı.
Pencere aksesuarları üzerine iş yapmak isterseniz ve orada kendinize bir depo ayarlayabilecek sermayeniz varsa , özel mesajdan ulaşırsınız detayları konuşuruz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye32 yazı
Merhaba Hakan Bey

Kaliteli Bayan tekstil düşünürseniz tanışmak isterim

mail adresim dagdas@gilan.com
iyi günler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
Döner İşini Ben İstanbulda fln yapmak istiyorum da Döner işi güzel iş abi ama git gör sez , İsraillilerin yaptığı gibi Sokaktan geçen adam sayısını bile say , Kozmetikte iyi olabilir temiz iş Al gülüm ver gülüm Çeşitte koşturursan sıkıntı olmaz.
xlOxa'

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye23 yazı
Burda cok az türk var 2 tane dönerci var ve çok kötü yapiyorlar ama yinede işleri fena değil.