Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Market Veya Süt Ürünleri Depolarına Araç Kiralamak

BaşlatanDabayaTarih18/04/2016 17:00:13Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhabalar değerli Koniks.com üyeleri,

Elimde orta halli bir kamyonet alabilecek kadar para var. Ek bir iş olarak böyle bir araç alıp başlıkta belirttiğim türdeki yerlere bu aracı kiralamayı düşünüyorum. Ancak daha önceden ticari tecrübem olmadığı için sizlerden fikir almak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Uzatmadan sorularıma geçeyim.

1. Bu şirketlerle nasıl diyalog kurulur ve şirket nasıl bulunur ?
2. Sözleşme süresi yıllık mıdır belli bir standartı var mıdır yoksa her kurum her kişiye farklı bir sözleşme mi yapar ?
3. Aracın kullanımı için k1 gibi belgeler almak gerekir mi yoksa şirket bu belgeyi yada benzer belgeyi sağlar mı ?
4. Aylık gelir ve giderin net tutarı ne kadar olur ?
5. Biz sadece bu işin taşımasını mı yaparız yoksa satış vs. yapmak lazım olur mu ?

Fazla soru sorduğumun farkındayım. Ancak gerçekten bilmediğim için soruyorum. Tekrar cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye546 yazı
Selamlar hocam..Toplamda ne kadar nakit ayırmayı düşünüyorsunuz ?? O tarz şirketlere vermek pek sıcak gelmiyor bana.Arabayı hor kullanıyorlar genelde.İllaki düşünürseniz yumurta firmalarına bakabilirsiniz en azından daha dikkatli kullanmak zorundalar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Üye109 yazı
1- yüzyüze tabiki , arabana atlayıp hedef müşterilerini internetten bulacksın.
2- sözleşme zamana bağlı , yıllık veya miktar bazlı olabilir. belirlileyici olan fiyat sonra hizmet kalitesi
3-elbet araç için k yetki belgesi- şöfor src li olacak. . şirket bu belgeyi neden sana sağlasın ? senden hizmet alacaksa senin sevkiyata hazır olarak sözleşme yapacak.
4-gelir bilinmeden gider hesaplanamaz.
5-elbet taşıma hizmeti yapacaksın. paran varsa bu işi zaten sen kurardın.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat