Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurdum Yanlışmı Yaptım. . . Kosgeb İçerir

BaşlatankosgebbekleyenTarih13/03/2016 23:27:30Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
bireysel olarka iş kurdum şahış işletmesi ruhsatına kadar herşeyi tastamam yaptım iş kosgebe sunmaya geldiuzman dosyamı kabul etti ben borçlarımı çeviririm lakin kosgeb ay sonuna doğru kurul toplanıcak dedi ? kosgebe güvenmedim ama sözleri benim için inandırıcı ve destekleyici oldu , 5 ayımda gerçekten hem kira hem kredi kartı ödemeleri beni yormaya başladı deil ödeyemeyecek duruma geldim ailem zaten 8 bin tl ye kadar destek oldu Allah onlardan razı olsun bende 5 bin liraya yakın para ödedim ama bilmiyorum pes edecek gibi oluyorum ama hala batmış değilim bahar geldi işlerde açıldı kışın soğuğunda ayakta kaldı isem gerisi kolay gelir diye düşünüyorum ...

kosgeb 1-2 ay sonra bir onay versin ona bile razıyım yeterki bir hareket göreyim neden bu kadar bekledim nakit bitene kadar kendi ahmaklığım diyelim...

kosgebden bilişim üzerine destek alan varmı , genç biriyim daha yeni 30 oldum

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye31 yazı
Merhabalar, kosgeb hocanın göle maya çalmasıdır "ya tutarsa" şeklinde. İş planınız onay almazsa boşuna yorulmuş olursunuz kosgeb kapısında. Halkbankın yeni açılmış işletmeler için 150bin tl.ye kadar kredileri var. Teminatlı tabiki. O kadar gerek yok derseniz gene kefil isterler sizde kosgebden beklediğiniz kadar kredi almış olur işinize bakar geliştirmeye çalışırsınız. Destek çıkarsa piyangoMisali iyi olur. Ama kosgebi beklemeyin,farklı alternatifler deneyin. Kredi kartı diyorsunuz bir gecikme yaşarsanız banka çalışmanızda sıkıntıya girer. Dikkatetmek gerek yani. Kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Ticaret
Yeni Üye67 yazı
Dostum bankalar genelde 1 mali yılı doldurmadan yuzune bıle bakmıyorlar. Ancak FANTOM arkadasın dedıgı gıbı ısletmeyı kurar kurmaz bır trek HALK BANK kredı verıyor. Banada kalırsa bu banka ıle gorusup ıhtıyacın kadarmıktarı kredı cekıp bır on once kapatmak mantıklı olacakltır. Kosgeb bıor surectır garantısı yok sana onay verecegı. O yuzden Kosgeb surecı bırakın ılerlesın zaten eger ordan bır mıktar geklırse kredınızı kapatırsınız boylelıkle banka sıcılınızı bozmamıs olursunuz. Sıcıl bozuldumu bıor daha zor toparlamanız. Allah ısınızı rast getırsın

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mimar