Dönercici
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - ankara2929 Arkadaşım sadece fiş kesilerek kasaya sahip çıkılmaz ki, bir kere başka bir şehirde ikinci şube açılacak diyorsun, eeeeee günlük döner için et ve tavuk alınmayacak mı? bunu kim alacak, adam misal 20 kilo et alır 25 kilo et aldım der fatura kestirir, yada adam 20 kilo et alır, birazda faturasız alır, onu satsa kendine kar kalır, işin başında olmadığın sürece hep kasada kalır aklın, ayrıca kimi alacaksın işe tanıdığın birisi mi? hadi adam hasta oldu gelemiyecek işe birkaç gün, insanlık hali, dükkan kapalı mı kalacak, bu iş o kadarda basit değil. |
Yazıyı gönderen - bunny531 Değerli Koniks Ailesi , Abim Dönerci 2. şubeyi açıcak fakat başka bi şehirde açıcak Fiş Keserek kasaya nasıl sahip çıkabilir eleman gizliden çalma gibi bi durumu var mı ? |
Yazıyı gönderen - Fd44 Arkadaş güzel bir soru sormuş ! Sayın ankara2929 daha güzel sorular sormuş bi kaç soruda ben sorayım (daha iyi cevabı bulabilmek baabında ) peki büyükler bu işi nasıl yapıyor ? Nasıl önüne geçiyor sayın Ankara2929un dediklerinin? Francishing nedir ? Nasıl bir franchising yapıyolarki bu kadar hızlı ve çabuk büyüyorlar ? Benim ve Ankara2929 un sorularına verilecek cevap senin ve Abi'n için belkide bir milat olacak (olur inşallah!) saygılarımla Fatih Mansur ! |
Yazıyı gönderen - Fd44 Sayın Gerz teşekkür ederim cevabınız için! Lakin internette doyurucu bir örnek francishing sistemi bulamadım link varsa sizin gözünüze çarpan bana mail Yada özel mesajdan atarsanız sevinirim saygılarımla Fatih Mansur. |
Yazıyı gönderen - husrev gencal Asla yüzde yüz engelleyemezsin.Sadece çalma olayını bir takım önlemlerle sınırlayabilirsin.Gramaj hesabını kullanırsan faydalı olabilir.Personel seçimine özen göstermeniz daha sağlıklı olur. |