Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ek İş Tavsiyeleri

Başlatanyakomoz135Tarih18/02/2016 21:12:31Yorum5

İlk mesaj
Üye115 yazı
Ankara'da ikamet ediyorum. mesaim akşam 17:00'da bitiyor. çevremde satabileceğim kahvaltılık, fındık, çay v.b mamülleri yada önerebileceğiniz ek iş olarak ticaretini yapabileceğim malların tedarikçileri ile detaylı olarak konuşabiliriz.
NOT: Lütfen piyasada perakende satılan fiyatlardan toptan mal satmaya çalışan arkadaşlar boştan yere birbirimizi uğraştırmayalım.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye74 yazı
ben mersinde ikamet ediyorum ek iş olarak burda fazla fırsat yok daha büyük şehirlere göre (istanbul,izmir,ankara... gibi )ama ben zeytinyağı zamanı zeytinyağı alıp üstüne litresinde 3-5 tl koyup arkadaş çevreme satıyorum ceviz zamanı kabuklu ceviz alıp kırıp iç olarak satıyorum.
herşey kısmet.....

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Üye115 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mersinceviz
ben mersinde ikamet ediyorum ek iş olarak burda fazla fırsat yok daha büyük şehirlere göre (istanbul,izmir,ankara... gibi )ama ben zeytinyağı zamanı zeytinyağı alıp üstüne litresinde 3-5 tl koyup arkadaş çevreme satıyorum ceviz zamanı kabuklu ceviz alıp kırıp iç olarak satıyorum.

zeytin yağ'ı tedariki konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynternet
Yeni Üye2 yazı
Zeytinyağı tedariği hakkında nasıl yardımcı olursunuz?

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye7 yazı
merhaba biz safranbolu ilçesinde safranlı ürünler üretmekteyiz.
ürünlerimizden bazıları
safran özlü sabun
safranlı kekikli sabun
safran yaprak özlü sabun
safranlı kolonya
safranlı parfum
safranlı cep kolonyası
safranlı duş jeli
safranlı sampuan
safranlı vazelin

ürünlerimiz egzama sedef mantar sivilce ve siyah noktalara iyi gelir. cilde parlaklık ve dolgunluk getirir.
özellikle bayan cevreniz varsa bu ürünlerden memnun kalacaklarına eminim.

detay ve resimler için safranim.safranlim@gmail.com yada
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011539025351 ulaşabilirsiniz. iyi günler
safranlim

Yerleşim Türkiye / SafranboluMeslek Ymalat