Yurt dışına satılmak üzere,karpit,izocam ve elektrot aramaktayız,üretici firmaların irtibata geçmesini bekliyoruz.İletişim:hrktrb@gmail.com adresimden bana ulaşabilirler.
Yurt Dısında Gelın Ayakkabısı ısı ıle ugrasan girişimci arkadaşlar arıyorum. Fabrikamız izmir'de gelin ayakkabısı üreten şirketiz. Yaklaşık 200 den fazla cesıdımız mevcut.
sayin üretici ,Almanyada at kulübü üyeleri 5 milyon kisi ,onlara yönelik bir üretim yapmayi düsünün ,mesela binici cizmesi bayanlar cok talep ediyor ve cok pahali ,fikir üretmek icin yazmis bulunuyorum ,kolay gelsin
otocenter teşekkürler,ürünlerden resin gönderebilirmisin? Çok önemli bu uyarınız,sizin ile bu konularda görüşmek isterim. hrktrb@gmail. adresimden bana yazın lütfen.
yurtdışına gönderilmek üzere toptan bayan gece kıyafetleri arayışı içindeyiz ilgilenenlerin mesaj yolu ile irtibata geçmesini diliyorum
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz