Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çorap İmalatı Yapmak İstiyorum?

Başlatanmahmutali0606Tarih18/02/2016 11:02:14Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye17 yazı
arkadaşlar ben bir fabrika değil atölye tarzı imal etmek istiyorum.orta ölçekli bir ilçede yaşıyorum.depomda bir makina ile kendim çorabı yapıp çevre dükkanlarada kendim pazarlamak istiyorum.bu konuda sizden makina konusunda yardım isteyeceğim.makina hem benim gibi bir acemi tarafından kullanılabilir olmalı hemde hiç bir el dikişe falan ihtiyacı olmadan çorabı bitmiş halde çıkarmalı.yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye353 yazı
abi zor iş çorap ve acemi ilede olscsk iş degil.sen hazır al sat.bu arada imalatcılarla tanısır görürsün belki vaz gecer baska sistem veya iş kolu denersin.
aşagıda linkte dikişsiz corap üretimi ve makine videosu var
https://www.youtube.com/watch?v=vzO3lb3Q_Tw
bay -bayan-cocuk dış giyisi imalatı ve tekstil tasarım işleri
https://www.facebook.com/groups/aficgiyim/

aficgiyimsanayi.tr.gg

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Üye150 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mahmutali0606
arkadaşlar ben bir fabrika değil atölye tarzı imal etmek istiyorum.orta ölçekli bir ilçede yaşıyorum.depomda bir makina ile kendim çorabı yapıp çevre dükkanlarada kendim pazarlamak istiyorum.bu konuda sizden makina konusunda yardım isteyeceğim.makina hem benim gibi bir acemi tarafından kullanılabilir olmalı hemde hiç bir el dikişe falan ihtiyacı olmadan çorabı bitmiş halde çıkarmalı.yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Maliyetini dahi zor çıkartırsın tek Makina ile, Tasarım kabiliyetin var ise normal çoraplar değilde üstün kalitede tasarımları güzel çoraplar üretebilir pazarlaya bilirsen olabilir ancak.

Yerleşim Türkiye / Tekirdag
Yeni Üye17 yazı

maliyetim düşük olur diye düşünüyorum çünkü bir tek ben çalışacam.ayrıca pazarlamasınıda ben yapacağım için çok kar amacında değilim.fikirlerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye17 yazı
aslında çorap olmasıda şart değil.ben kendi yağımda kavrulmak istiyorum.al sat değil de belli bir süre imalatı yapıp sonra kendim satmak istiyorum.yapabileceğim bir öneriniz var mı

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye83 yazı
sizler üretime geçebilirseniz ben size satış pazarlama konusunda çok ciddi anlamda destek verebilirim

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ythalat / Yhracat