Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Plastiğe Şekil Vermek Plastik Çubuklar Üretmek

Başlatanmfdur14Tarih13/02/2016 21:31:44Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
selam birbirine geçmeli 1cm çapında 60-70 cm uzunluğunda plastik kırılmaz esnek çubuklar yaptırmak istiyorum oyuncak vb ihtiyaçlar için yalnız yeni bu işe girdiğim için pek bir bilgim yok. nasıl ürettirebiliriz kaç tane sipariş vermeliyiz ancak adet fiyatı 50 kuruşu geçmemeli yoksa efektif olmuyor.
birde pvc 1cm çaplı çubuklar sordum bi firmaya 1 metre fiyatı 2,5 tl çok pahalı işime yaramaz
öneriniz yada üretebilecek varmı
yada plastik patlamaz balon gibi bişe imal ettirsem nasıl olur sert çubuk gibi dayanıklı bişey olabilirmi ama bu uzunlukta yapılabilirmi ve bunuda sipop ve şişirme problemi olabilirmi pratik ve sağlam olmalı.
tşk..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Tıp
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye42 yazı
plastik enjeksiyon yapmak istediğiniz şey plastik enjeksiyon işi yapanları araştırın ayrıca o rürünün kalıbı felan lazım ..
Pazartesi sendromu, sosyete şımarıklığıdır. Ekmeğinin peşinde olanlar için pazartesi, 'besmele'dir... "

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye48 yazı

Plastik enjeksiyonu fason olarak yaptırmanızda fayda var. Şanslı iseniz mevcut kalıplardan kullanırlar veya ufak bbir revizyonla senin ürününe uygun mevcut kalıplarını kullanırlar. Yeni kalıp yaparlarsa, başta kalıp maliyetini isterler ama pazarlık sırasında maliyeti öğren, satın alacağın yıllık adedi belirlersin ve kalıp maliyetini birim adete ekletirsin. Ondan sonra, kalıp senin olur ve başka kimseye üretemezler. Bunu ödemezsen, istediği yere aynı kalıbı kullanabilir. Pazarlıktaki önemli bir adımdır. Enfazla 1 yıllık alımla kalıp maliyetini kapatabilmen gerek. Daha uzun süre kimseyi memnun etmez. Üretim, apayrı bir uzmanlık (enjeksiyon makinesi seçimi, operatör seçimi, plastik tipi, proses bilgileri vs. ) ve sermaye gerektirir.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye3 yazı
teşekkürler yardımlarınız için bunu oyuncak sektöründe kullanacağım basit bir plastik malzeme tanesi 50 kuruş ancak eder yılda kaç adet yaptırsam acaba 10000 adet karşılayıp kar ettirirmi?

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Typ