İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Bims-briket-kilt Tas Fabrikası Kurmak (acil)
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorumK
Yeni Üye29 yazı
KOSGEB KREDİLERİNDE ÇOK SORUN YAŞAYAN VAR EĞER ELİNİZDE AZ MİKTARDA SERMAYE YOKSA BAŞLAYIN AMA SERMAYENİZİN %70İNDEN FAZLASINI KOSGEBDEN SAGLAYALIM DİYORSANIZ SIKINTI YAŞAYABİLİRSİNİZ.FİKRİNİZ VE ELİNİZDEKİ OLANAKLAR ÇOK GÜZEL.PAZAR ARAYIŞINA GİRİP ÖNCELİKLE 1-2 SAĞLAM MÜŞTERİ BULDUKTAN SONRA BU İŞE GİRMENİZİ TAVSİYE EDERİM.
KOSGEB'İN VERDİĞİ KREDİLERİN ŞARTLARINI,KOŞULLARINI,KULLANIM ŞEKİLLERİNİ VE NE GİBİ SORUNLARI VAR İYİCE ARAŞTIRIN DERİM.
KOLAY GELSİN BAŞARILAR.
Dış tüccar
FEDAKARLIK YOKSA, ZAFER DE YOKTUR.
K
Yeni Üye11 yazı
Kolay gelsin simdiden
E
Yeni Üye10 yazı
Yorumlarını için teşekkür ederim.
Enesss
E
Yeni Üye10 yazı
K
Yeni Üye29 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Enesali Öncelikle şunu belirtmek isterim bu iş başlangıçta belirli bir sermaye istiyor.500-600 bin kadar biz bu parayı KOSGEB aracılığı ile bir miktarını hibe desteğiyle almak istiyoruz.Çünkü henüz eskişehir piyasası yabancı bizde günlük 20000 uretim ile yazları 6-7 ay çift vardiya ile 40000 üretmeyi düşünüyoruz.Elimizde satış yapacağımız bölgeler firmalar ile ilgili bir rapor çıkardık ayrıca bölge ilçelere bayi tarzı toptan mal vermeyi dusunuyoz.Sizlerden KOSGEB kredisi ile bilgisi olan varsa ayrıca bu tarz imalat işiyle uğraşan arkadaşlardan tavsiyeler alırsak belki bir faydaları umuduyla yazdım.TEŞEKKÜR ederim yorumlarınız için kolay gelsin herkese |
KOSGEBLE ALAKALI YARDIMCI OLABİLİRİM SEVE SEVE.
kuzey.kby@gmail.com
Dış tüccar
E
Yeni Üye10 yazı
Kuzey bey gönderdim bilgilindirirseniz sevinirim.
E
Yeni Üye10 yazı
Herhangi bir yerden kredi yada hibe desteği nasıl yardım alırız arkadaslar
Enesss
E
Yeni Üye10 yazı
Guncel
Enesss
E
Yeni Üye10 yazı
Güncel
Enesss
A
Yeni Üye67 yazı
http://www.betonsen.com/
http://tr1010909087.trustpass.alibaba.com/
aykut
E
Yeni Üye10 yazı
Aykut0648 bey size de iyi günler uzun süre araştırdım ama pazarda belli bir fiyat yok.Bu bahsettiğiniz yer tam olarak nerde ayriyeten ben kendim Nevşehir tarafındayim şuan orada firmalar incele yapiyoz orada büyük talep var.kimi İstanbul merkezli firmalar kimiside Nevşehir firmalarından şaşmsyin diyolar. İsterseniz ozelden bilgilendirebilirsiniz
Enesss
S
Üye286 yazı
enesali ne yaptiniz kurdunuz mu bims fabrikasini?
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif
T
Üye229 yazı
nedir son durum acaba
E
Yeni Üye10 yazı
Kuracağımız bims fabrikasını erteledik lakin bu işi anladık ki cebinde 400-500 bin olmadan rahat girilemez biz şu an ihale topluyorz karayollarına mıcır satın alıyoz inşallah kararliyim o fabrikayı kuracagim ayriyeten taşeronluğa devam ediyorum bakalım bu yaz herşey belli olur
Enesss
S
Üye286 yazı
500 bin az degilmi bims işi için sadece makine 600 civari degil diyorlar ayrica eskisehirde mi kuracaksiniz fabrikayi?
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif
O
Yeni Üye47 yazı
Mersin de kurulu bims tesisimize (aylık 150.000 adet üretim kapasiteli) YATIRIMCI/ORTAK ARIYORUZ.
Bims, parke ve bordür üretimi yapabilen tesisimiz çalışmaya hazır vaziyettedir. Ayrıca 1 adet JCB ve forklifti mevcuttur.
Tesis Mersin'in inşaat gelişim bölgesinde (tece) olup 3 dönüm alanda kurulu anayola sıfır ve aylık 1.500 TL kira gideri olan çok avantajlı koşullardadır.
Elektrik ve çakma su işlemleri tamamlanmıştır.
Aylık 20-25 bin TL karlılık planladığımız işi farklı işlerden olan alacaklarımızı tahsil edemediğimiz için faaliyete geçiremedik.
260.000.-TL bedel üzerinden kurulu tesisi yeri ile birlikte /tamamını devredebiliriz. Ya da (Anlaşabilir isek) %25 - %50 oranında ortaklık kurabiliriz.
Bims, parke ve bordür üretimi yapabilen tesisimiz çalışmaya hazır vaziyettedir. Ayrıca 1 adet JCB ve forklifti mevcuttur.
Tesis Mersin'in inşaat gelişim bölgesinde (tece) olup 3 dönüm alanda kurulu anayola sıfır ve aylık 1.500 TL kira gideri olan çok avantajlı koşullardadır.
Elektrik ve çakma su işlemleri tamamlanmıştır.
Aylık 20-25 bin TL karlılık planladığımız işi farklı işlerden olan alacaklarımızı tahsil edemediğimiz için faaliyete geçiremedik.
260.000.-TL bedel üzerinden kurulu tesisi yeri ile birlikte /tamamını devredebiliriz. Ya da (Anlaşabilir isek) %25 - %50 oranında ortaklık kurabiliriz.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz