Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kocaeli'de Ne Yapılabilir_?

BaşlatanbeyasTarih13/09/2008 15:29:36Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
merhaba arkadaşlar...şu dönemde bir işe başlamak ne kadar zormuş..aklımda kocaelide bir iş yeri açmak -ticaretle uğraşmak v.s. var...fakat net bişey düşünemiyorum ne yapılabilir hangi iş para kazandırır? daha önce galericilik, petrol ofisi işletmeciliği yaptım şu an nakliye ile uğraşıyorum fakat farklı şeyler düşünüyorum dediğim gibi..fikir ve görüşleriniz varsa paylaşın lütfen..
hakkımı ver gideyim adalet

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Üye831 yazı
Sayın emelayseli emlak sektörüne ilgim var fakat sizin sitenizi inceledim Bursa'daki merkez ilçelerde boş temsilciliğiniz yok her ilçede temsilciliğiniz var bu durumda biz yeni başlamak isteyen arkadaşlarımızın pozisyonu ne olacak temsilcilerinizin altında mı hizmet verilecek burasını anlayamadım Turyap'ı da inceliyorum Turyap direkt temsilcilik veriyor ve boş olan temsilcilik alanı mevcut,birde dikkatimi çeken hareket olabilecek yani para kazanılacak alanlara temsilciler yerleşmiş zaten kalan boş alanlarda 2-3 ayda belki bir daire satabilirsin gibi geliyor bana yanılıyormuyum acaba sektörün çok ama çok yabancısıyım sadece ilgimi çektiği için ilgilenmeye çalışıyorum

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek