Balıkesir de yapılacak işleri iyice düşündüm,taşındım ve sonunda mangalbaşı açma fikri aklıma geldi.İstanbul'da masa olarak hazırlanan mangal yapan bir firma ile görüştüm.4 kişilik bir mangal masa ve davlumbazı 2000 tl ye yaptıklarını 6 -8-12 kişilik çeşitlerinin de olduğu bilgisine ulaştım.(havalandırma-baca sistemi ayrıca yaptırılacak.)Mangalbaşı işini yapan veya yapmayı düşünenlerle görüşmek tanışmak ve istişare yapmak istiyorum.
Aynı işi bende düşündüm ama benim bölgemde bazı kişiler benden önce davrandılar. Etrafında buna benzer bir hizmet veren bir restaurant yoksa eğer bu iş tutar diye düşünüyorum :)
Cuma günü merkezde bir yer buldum 190 metrekare.Aradım ne kadar kirası diye.8000 tl+stopaj
Emlakçıya bir düşüneyim kirayı dedim.ertesi gün verdiler dükkanı.Nasip tabi de bu işe uygun dükkan bulmak da zor.Dükkan kiraları da herkesin harcı değil.
İşleyen demir ışıldar
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz