Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Süt, Süt Ürünleri Ve Doğal Gıdalar Satımı

BaşlatanerdgnevrenTarih10/12/2015 13:12:04Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar Antalya Muratpaşa da doğal gıda ürünleri çay ve süt süt ürünleri satışı için bi fimayla bayilik için görüşüyorum. Şu anda manav dükkanim var ancak bu ilçede manav kültürü yok herkes pazara meyilli. İş değişikliği yapacağım ilk tercihim beni memnun etmedi. Süt ve süt ürünleri işi için fikirlerinizi ya da başka hangi işle degistirebilirim gibi değerli düşüncelerinizi benimle paylaşırsaniz sevinirim

Teşekkürler
erdgnevren

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye43 yazı
Süt ve süt ürünleri veya gıda her zaman avantajlıdır ; Neden devamlı bir sirkülasyon var olmak zorunda gıda sonuçta.Ama aması var süt ve süt ürünlerinin içinde birisi olarak söylüyorum bu iş gerçekten zor iş.Atalarımızın bir sözü varya "Akar kokarla uğraşma " diye gerçekten doğru bir söz.Adam hırdavat açıyor o vida yıllarca dursun hiç bir şey olmuyor ama süt,tereyağ,peynir vs.öyle değil.Kafanı çelmiş olmayım dostum belkide çok iyide olabilir.Hayırlısı ne ise o olsun.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Gyda
Yeni Üye3 yazı
Doğru plastik metal akmaz kokmaz ama artik vatandaş doğal gıdalara dönmeye başladı. Bakalım hayırlısı teşekkür ederim yorumn için
erdgnevren

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye24 yazı

turistlik yerlerle satılır ancak böyle şeyler
Herkez susar, para konuşur!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye177 yazı
işi tutturursan çok para kazanırsın daha önce bu işi yapmış biri olarak söylüyorum sadece dikkat edeceğin olay veresiye parayı toplayamassan batarsan ...en iyi parada ayranda özellikle yaazları cemiyetlere cevren varsa yetiştiremessin ayranı..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Üye107 yazı
Usta çevre önemli bu iş için. Zengin semtlere kapıya teslim şeklinde bu sütü doğal organik olarak satarsan kazanacağın paralar büyük olur. Arkadaşın dediği gibi yazın ayran satışı belli bir yaş üstüne güzel kar bırakacak şekilde artıyor.
Ay başında bankaya maaş almaya giden mi yoksa o maaşları bankaya yatıran mı olmak istiyorsun?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im