Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Fason İş

BaşlatangeçkinTarih29/01/2016 13:44:10Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
bütün takipçilere merhaba,
Bostancı Suadiye lokasyonlu bir atölyem var. 45 yaşında elektrik elektronik teknisyeniyim.
mevcut iş durumum oldukça azaldığı için alternatif olarak atölyemde gerçekleştirmek üzere ek işler arayışı içindeyim. Meslek icabı her türlü elektrik ve otomasyon panolarını yapabileceğim gibi, fason olarak üretimini yapabileceğim, kablo, kablo gruplama, küçük elektromekanik montaj işleri gibi şeyler arıyorum. uygun öneriler olduğunda meslek harici uygulamaları da düşünebilirim. 50 metrekare lik bir yerim var. lokasyon olarak ilgisini çekenler varsa burayı bir dağıtım deposu olarak kullanmakta mümkün olabilir. panelvan aracımla servis ve ürün dağıtımı gibi işleri de başarıyla gerçekleştirebilirim. maddi imkanım olmadığından özellikle fason tarzı işleri düşünmekteyim. büyük firmaların bile birleşerek ilerleme yoluna gittiği günümüz şartlarında ciddi ve gerçekçi bütüm fikirleriniz için yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür eder bütün takipçilere bereketli kazançlar dilerim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye96 yazı
Quadcopter Drone sektorune ilgi duyarsaniz konusalim.

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı
Erdener bey, drone sektörü yeni sayılabilecek ve ümit vadeden bir sektör buralarda. bilgi ve becerimin yetebildiği her sektörde elden geleni yapmaya niyetliyim.
forum kurallarını bilemiyorum, telefon verebileceğimi tahmin etmiyorum. tavsiyelerinizi yorum olarak ya da, isterseniz özelden değerlendirmek isterim.
ilginize teşekkürler. saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye29 yazı

Drone sektöründe bi teknisyen gerçekten şart.Bune ilgi duymanızı öneririm.
Dış tüccar

FEDAKARLIK YOKSA, ZAFER DE YOKTUR.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye96 yazı
Sn Geckin ozel mesaj yolladim bilginize .

Saygilar

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Serbest meslek