Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Evden İş

Başlatanzeynep12Tarih28/04/2013 21:53:30Yorum30

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
arkadaşlar benim küçük bebeğim var şuan dışarda çalışmam mümkün değil.poğaça börek tarzı bişeyler yapıp satmak istiyorum..bu işe nasıl başlamalıyım yani pastane veya bu tarz şeyler satan yerlerlemi görüşmem gerek onların da sonuçta ustaları var yapan ama heralde alan yada almak isteyen yerler vardır diye düşünüyorum.nasıl oluyo bu işler?? nasıl bi giriş yapabilirim bir fikri olan veya tecrübesi veya çevreden edindiği bilgisi?? bide satılacak yeri bulunca fatura kesmem de gerekir mi yani prosedür olurmu evden yapılacak işle ilgili?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
30 yorum
Yeni Üye4 yazı
Bu konuda fikri olan yokmu?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye67 yazı
zeynep hnım şöyle bir önerim olur size. Bu önerimi şu an uygulayanlar var. Evinizde yemekler yaparak ofislere dağıtabilirsiniz. 3 veya 4 çeşit hergün yemek yapıyorsunuz ve ofislere dağıtıyorsunuz. Ev yemeği tercih eden çok işyeri vardır. Bunu değerlendirin. Hamur işlerinde tercih pek olmaz kanaatindeyim. Endüstriyel olarak daha ekonomik üretiliyor.
Bize Heryer Trabzon

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı

Merhaba Zeynep Hanım Size Tavsiyem Evinizde Temizlik & Kozmetik ürünü Satabilirsiniz Şahsen Ben Yapıyorum.
Bilgi Almak isterseniz.. 0534-266-74-76 Yada www.facebook.com/Hasan.ersag

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye166 yazı
bende sulu yemek ve kücük,orta boy işletmelere satış konusunu tavsiye ediyorum. hatta sizin gibi bir arkadaş daha vardı foruma yazmıştı. belki onu bulursanız daha iyi sizi yonlendirebilir.

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye72 yazı
İşletmelere yemek servisi riski paranın geri dönüş süresidir. İşletme aylık çalışmak isteyebilir, ödeme de problem çıkarabilir vb.
Ancak poğaça ve börek gibi çeşitlerinizi sadece ofis çalışanlarına yönelik olarak sıcak para olacağı için deneyebilirsiniz. Burada önemli olan sizin pastaneden veya sokak satıcısından farkınız olmalı. Değişik lezzet uygulamaları, sıcak poğaça (hijyene dikkat edilmiş) vb. satışınızı artırabilir.
Bol kazançlı işler dilerim...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Üye166 yazı
poğaça ve böreğin devamlılığı yok ki, kaç kere yiyecekler onları. üstelik kapı kapı gezecek mi, iki poğaça alayım diye telefon edilmez galiba.

Yeni Üye67 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kofukuryu
İşletmelere yemek servisi riski paranın geri dönüş süresidir. İşletme aylık çalışmak isteyebilir, ödeme de problem çıkarabilir vb.
Ancak poğaça ve börek gibi çeşitlerinizi sadece ofis çalışanlarına yönelik olarak sıcak para olacağı için deneyebilirsiniz. Burada önemli olan sizin pastaneden veya sokak satıcısından farkınız olmalı. Değişik lezzet uygulamaları, sıcak poğaça (hijyene dikkat edilmiş) vb. satışınızı artırabilir.
Bol kazançlı işler dilerim...

Risk ticaretin kuralı. Elbette işletmeler aylık ödeme yapmak ister bunda sıkıntı yok . Bende aylık ödüyorum.
Bize Heryer Trabzon

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
Yemek işine şuan giremem hergün 3-4 çeşit yapmak bebekle çok zor.benim düşündügümmesela bi pastaneye bi kaç tepsi pogca vermek olabilir.bu tarz bişey yapan varmı ki?

Üye166 yazı
yani olamaz denemez ama zor olur biraz, kim oyle bir olaya yanasir bilinmez. pogaca gibi ürünler pastanelerde cok ucuza mal olan seyler, yagi hamuru hem toplu alirlar hem kaliteleri düsük olur,
ustalık maliyeti de düsük olur ki, kalan pogacayı attiklarinda zarar etmesinler. yani sizi tatmin edecek bir satis fiyatiniz olur mu bilemiyorum.

Yeni Üye4 yazı
anlıyorum bunuda düşündüm tabiki ama ev poğaçasının alıcısı farklı olur diye düşünürek olabilir gibi geliyo ama işte nasıl bi araştırma yapıcam onu bilemiyorum :(

Üye166 yazı
yani bunun ar-ge si olacak değil, siz ya da eşiniz direk cevrenizdeki en azından 5 yere gidip görüşün. zaten ilgilenen olursa kendilerini neyin kurtaracagini soyleyeceklerdir. sonra kendi hesabınızı yaparsiniz. baba meslegi oldugu icin pogaca tavasinin maliyetinin satış fiyatına oranla çok komik oldugunu soyleyebilirim sadece.
tabi onlarda bir nevi haklı çöpe gider, satmaz, paketi o su bu su...

vakit ayıramam demissiniz pogacada belki pratiklestiniz ama ben yine de sulu yemek diyorum.

Yeni Üye16 yazı
evinizde yaptıgınız poğaçaları yakındaki marketlere büfelere satmaya deneseniz yada onlar sizin adınıza satsın karıda duruma göre bölüşün derim.küçük bakkal mahalle marketleri sıcak bakabilir diye düşünüyorum...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye17 yazı
evden çalışarak ekonominize bir nebzede olsa katkıda bulunabilirsiniz blogumu ziyaret ederseniz oradanda bazı fikiler edinebilirsiniz

basitisfikri.blogspot.com

Yeni Üye2 yazı
Merhaba ; Allah bebeğinize sağlık huzur başarı dolu bir ömür versin.
Bence işletmelere iş yapmanız biraz zor evdende olsa çok vakit alacaktır stresli olacaktır bunun yerine iş hayatının içerisinde olan bayan arkadas çevresi edinseniz ve yavaş yavaş doğum günleri için vb günler için sipariş alıp yapsanız çok daha iyi olabilir. Ben hastanede çalışıyorum hemşire arkadaslar özel günlerinde tuzlu tatlı misafir ağırlayacak bütün ihtiyaçlarını bir ev hanımından alıyorlar. Tabi işin püf noktası butik ürünler çıkarabilmekte. Hiç unutmam sevgililer gününde yaptığı kurabiyeler yok satmıştı hem lezzetli hem çok görsele dayanıyordu. Bol şans.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Kamu sektörü
Üye121 yazı
1 Senelik yanardağını nasıl ateşlersiniz anlamıyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye68 yazı
Pastaneler zaten üretimlerini yapıyor, siz satmayı planladığınız ürünlerin henüz bulunmadığı işletmeleri satış yapmak için seçmelisiniz. Bunun için kafeler, çayhaneler, fast food satan mekanlar, büfeler, esnaf lokantaları gibi yerler çok daha uygun olacaktır. Ayrıca özel günler için sipariş vermek isteyenlere yönelik ürünlerinizi ve kendinizi tanıtan bir blog site açmanız ürünlerle isminizin birarada bilinmesine yol açar ayrıca site üzerinden de sipariş alabilirsiniz. Ücretsiz blog açmak için http://www.pembepano.com/web-dunyasi/blog-nedir-ucretsiz-blog-nasil-acilir.html adresindeki yazımı okuyabilirsiniz. Kendinize ait kelime hedefli bir alan adı ile aramalarda daha yukarılarda yer alabileceğiniz ve daha çok ziyaretçi çekebileceğiniz bir ücretli bir blog site açmak isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz. Umarım güzel işler başarırsınız, kolay gelsin...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye7 yazı
merhaba bence okul kantinleri veya dershanelere verebilirsiniz

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Esnaf
Yeni Üye24 yazı
eğer makale yazabilirim klavyem iyi derseniz.. seo işlemleri için makaleci olabilirsiniz bionluk.com bakın derim
Herkez susar, para konuşur!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye70 yazı
pastaneye poğaça satmak tereciye tere satmak gibi birşey olur. Ama pastanelerden poğaça alan okul kantini vb. yerler bulursanız kendisi üretmeyip alıp satan yerler, buralara verebilirsiniz. Hem siz kazançlı çıkarsınız hemde karşınızdaki kaliteli ürün satmış olur. Çünkü pastaneler kantin vb. yerlere kaliteli poğaça vermiyorlar genellikle tadı kötü oluyor. 5-6 tane kantin bağlayabilirseniz bu şekilde çok güzel para kazandıracağını düşünüyorum..

Yerleşim Türkiye / Ni?deMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
bence calisan hanimlar icin boyle bir hizmet sunarsaniz is yapar hemde siparis uzerine calismis olursunuz

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Esnaf
Yeni Üye43 yazı
zeynep hanım facenız varsa cocuk kıyafetı satıyolar sız komısyon alıyosunuz
ınceleyın

Yerleşim Türkiye / KocaelyMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı
ev yemek olayı biraz zor çünkü karşınızda çok ciddi fabrikasyon tarzında çalışan rakip leriniz var.en eyısı kozmetik ,tekstil tarzı çok fazla sermaye gerektirmeyen .ve beklediğin de size ekonomik zarar vermeyecek şeylerle ilgilen seniz daha iyi olur.
www.cakirbebe.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ynternet