Crasy
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - farukulus hiçbir banka hiçbir ad altında fatura ödeme merkezleriyle "ödeme" anlaşması yapmıyor. mart ayında tamamen kaldırılma gibi bir durumda var bu merkezlerin bunu dikkate alın. nasıl yaptıklarına gelince programa para veriyorsunuz ve 15-20 tane banka hesabınızı programa tanıtıyorsunuz. yapılacak tahsilatı programın içinden hesaplarınızı otomaitk olarak kontrol ederek hangisinde paranız varsa oradan tahsil ediyorsunuz. program otomatik olarak dekontunu da kendisi yazıyor. olay bu şekilde ama mart ayında gelecek sınırlamayla her bankanın kendine göre bir çekim miktarı olacak ( şu anda bile aynı işyerinde .... adet işlem yaparsanız bloklanıyor) misal x bank aynı günde 5 işleme izin verirken y bank 10 işleme izin verecek. aynı zamanda müşteriye güven vermek için "x bankla anlaşmamız vardır" tabelasını asmanız lazım ama hiçbir banka bu anlaşmayı yapmıyor. bunları dikkate almanızı öneririm. |
Yazıyı gönderen - OdiN Elektrik, su, doğalgaz, adsl, vs vs ödemeye cıkıyorsunuz 1 gününüz faturaya gidiyor sinir stres sormayın gitsin halbuki köşede "güvenli ve yasal" ödeme noktası olsa 5 dk ohh ne rahat... otomatik ödemede benim ödemelerim ama insanlar bankalara otomatik ödeme konusunda negatifler bilginize |
Yazıyı gönderen - transfermatik bu işi ilk duyduğumda çok kazanılır ve sermayasiz bir iş olarak gördüm sonrasınıda şöyle anlatayım 1.dediklerine göre bankada en az 20 bin tl bilemedin 10 bin tl olması gerekir herzaman bankaya gitme para yatırmak için adam tutarsın 2 ben her işlem başı 1 tl alınıyor sanmıştım duyduğuma göre öyle değilmiş 3 bu iş varoş mahallelerde daha çok tutar otomatik ödeme seçeneği yok ve pazar günleri çalışırsan daha iyi olur 4 her ay 2 bin kişi gelse sana yeter ama sakın faturaları tahsil ettikten sonra soyulma güvenli bir yer olsun 5 en az iki kişi olsun ve ptt onlayn işlem yapan yer varsa yanına açın sırada beklemek istemeyen sana gelir diye düşünmüştüm ama sonradan bana riskli iş geldi |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - jayjay55
1-bankada bulundurman gereken para ilk etapta o kadar yüksek değil..sonradan işin açılırsa özellikle kışın 20000 de yetmez öğlene biter..bunun için biz yömlere banka tarafından atm konuldu..o konuda hiç sıkıntı yaşamıyoruz.. 2-işlem başı ortalama 75 kuruş kalıyor.. 3-varoşta yada zengin mahallesi farketmez.işyerinin konumu çok önemli.ara mahallede sinek avlarsın..pazar günü hemen hemen hiç iş yapamazsın..mesela pazartesi günü pazar gününün en az 15 misli iş yaparsın..diğer günlerde pazar gününden 9-10 kat fazla iş yaparsın.. 4-her ay 10.000 işlem yaparsan para kazanırsın.. 5-açacagın yer işlek bir cadde olsun yeterli.. |