Değerli Arkadaşlar Defalarca Konu açmam Bi yönden Kendimin Merak ettiği Soruları Sormak Bir yandan'Da Bu siteye giren Halkın Bilinçlenmesini Sağlamak
İstanbul'Da 2 tane (Tavuk Dönerci) Şubesi açıcak olsanız Hangi Yerlerde Açardınız Bunu cidden merak ettim ? Neden Açardınız,Peki bu yerlerde Büyüme Oranı ne derece iyidir ..
:Bu yerlerde Neden Seçerdiniz (Dükkan ağırlıklı olduğu için mi ayaküstü yer olduğu için mi ?
:Bu şubelerde büyüme oranı nasıldır Yani Hangi semte Birden fazla şube açılsada yine iş yapar ?
:Bu şubelerde Büyüme oranı ne derece iyidir ?
:Peki bildiğiniz döner satan yer Hangi dönerciler hangi semtlerde kaç kilo takıolar bilenler yazarsa Sevinirim