İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Acil Fikirlerinize İhtiyacim Var (güncellendi)!!!!
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorumŞ
Üye437 yazı
Y
Üye110 yazı
N
Yeni Üye8 yazı
Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkürler. Yaklaşık 10 gündür istanbulu turladım devren ve kiralık yerlere baktım maalesef hiçbiri iş yapma potansiyelinde değil en çokta devren olarak çiğköfte dükkanları var. Kiralar çok yüksek gerçekten biraz işlek yerlerde,tabi dünyada en zor iş insanlarla uğraşmaktır buna şüphe yok
N
Yeni Üye8 yazı
Ş
Üye437 yazı
ycl68,Yücel abi iyi özetlemiş.....yani aracınla al sat yapsan dediğin gibi.....iyi düşünmüşsün....çeşitli şeyler satabilirsin aslında....forumda gezinip fikir edinebilirsin....reelde de daha farklı şeyler de olabilir.....kolay gelsin herkese.....
E
Yeni Üye99 yazı
bende son on gundur istanbuldayim ve ne yapsam diye etrafa bakiniyorum ayni zamanda kendime is ariyorum ve bir cok yerde arabasi olan eleman ariyorlar onlari degerlendire bilirsin belkide
birde istanbul icinde ucuza mal edinip disariyada pazarliya bilirsiniz
ayrica ycl68 abimiz de baya isten bikmiski benide korkuttu
hayirli isler herkese
birde istanbul icinde ucuza mal edinip disariyada pazarliya bilirsiniz
ayrica ycl68 abimiz de baya isten bikmiski benide korkuttu
hayirli isler herkese
elegez
O
Yeni Üye4 yazı
belli bir birikiminiz varsa, kosgeb in verdiği destekleri inceleyerek yapmak istediğiniz işi araştırmanızı öneririm. Kosgeb in verdiği desteklerle alakalı oluşturduğum bir sayfa var. belki yardımı dokunur.
http://proje-destek.blogspot.com.tr/
http://proje-destek.blogspot.com.tr/
N
Yeni Üye8 yazı
Arkadaşlar konu güncellenmiştir ve nakit 50bin tl dir şimdi tekrar fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler...
V
Üye171 yazı
istanbul spot nalburiye hırdavat el aletleri vs.piyasasını takip et.küçük bir depo ayarla piyasa fiyatının en az yüzde 70 düşüğüne aldığın her malı depona koy taşraya pazarla nakit al nakit sat ilk müşterinde ben oluyum.her türlü hırdavat nalburiye el aletleri elektrik ve su malzemelerini alırım spot olmak kaydı ile
P
Üye129 yazı
Yusuf
Y
Yeni Üye11 yazı
28/12/2015 : 02:08:36#11
Web sitesi
Alıntı
Merhaba, yaklaşık iki senedir e-ticaret alanında faaliyet gösteriyorum. İstanbul'da iş yapmak kesinlikle çok sancılı ve insanların değişen davranışlarına karşılık verebilmek çok yorucu oluyor. Ülkemizde internet sektörü halen bom boş şahsi önerim gezin dolaşın ve stoğu olan ama internette var olmayan mağazalara gidip ürünlerini satma teklifinde bulunun sonrasında bir internet sitesi oluşturun ve bu ürünleri satın. Kesinlikle stok tutmayın ve mağazadan sizin için ürünleri bulundurma sözü alın. Bu bahsettiğim kabaca XML sistemi olarak geçiyor ve yapan yüzlerce kişi mevcut. Burada kast ettiğim bilinmeyen ürünler. Hem o ürünleri kullanıcılara ulaştırdığınız için alıcılar mutlu olacak mağaza sahibi ürünü satıldığı için mutlu olacak siz de iş sahibi olacaksınız. Eğer eklınıza yatar ise bilgimi aktararak yardımcı olmaya çalışırım. hik@hotmail.com.tr
N
Yeni Üye8 yazı
herkese ilgisi ve cevabından dolayı çok teşekkür ederim ancak dediğiniz gibi hep risk ve yüksek maliyet sözkonusu açıkçası bende bir karar veremedim
A
Yeni Üye4 yazı
Aslında elinizdeki sermaye ile kosgeb'den alacağınız krediyi birleştirip peker03'ün dediği gibi birşeyler yapabilirsiniz benim bir fikrim var
özelliklede eskişehir'de yapılacak bir iş.(potansiyel adına) başka şehirlerdede yapılabilir.
özelliklede eskişehir'de yapılacak bir iş.(potansiyel adına) başka şehirlerdede yapılabilir.
K
Yeni Üye25 yazı
Sayin akrep007,
İş fikrinizi ben de ogrenebilirmiyim. Şayet uygun olursa Ankara da uygulayabilirim.
Şimdiden teşekkürler.
İş fikrinizi ben de ogrenebilirmiyim. Şayet uygun olursa Ankara da uygulayabilirim.
Şimdiden teşekkürler.
ANKO PAZARLAMA
0530 073 90 04
ANKARA / TÜRKİYE
0530 073 90 04
ANKARA / TÜRKİYE
A
Yeni Üye4 yazı
mail adresinizi yazın konyaserkan yada tlf
K
Yeni Üye25 yazı
Mail adresim syaglioglu@mynet.com
ANKO PAZARLAMA
0530 073 90 04
ANKARA / TÜRKİYE
0530 073 90 04
ANKARA / TÜRKİYE
B
Yeni Üye59 yazı
Hala konu güncelimi ?
izmirliyim tekstil isi yapiyorum
A
Yeni Üye4 yazı
güncelmi derken ?
H
Yeni Üye11 yazı
akrep007 bilgilendirme maili atarmisiniz harunerdgdu@gmail.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz