Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hollanda'da Türklere Ne Satabilirim?

Başlatanturk gokannTarih10/11/2015 16:44:58Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Hollandada cay ocagi isletiyorum cay ocagim bir caminin kulliyesinin icinde ve kalabalik bir yer genelde yasli insanlar geliyo ama cuma gunleri ve hafta sonlari degisiyo hafta sonlari 300 e yakin cocuk kuran kursu goruyo onlara cips seker satmama izin var ama kulliyede lokanta oldugu icin yiyecek satamiyorum daha once tesbih ,yelek ve anahtarlik sattim ama pek verimli olmadi ben extra satabilecek seyler bulmak istiyorum hemde kulliyeden bir dukkan tutup farkli kollda bir is kurmak istiyorum bana yardim edebilirmisiniz

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye43 yazı
S.Aleyküm.
Hollanda da karton bardak pazarlama işi nasıl olur.Böyle bir iş yapabilirmisin.Bence çok tüketilen bir ürün.Tabi külliyede değil şirketlere restoranlara ihtiyaç olan her yere.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Gyda
Yeni Üye70 yazı
hangi cami abi? bende arastiriyorum bir goruselim
Internet Reklamcisi

Yerleşim Türkiye / ShertogenboschMeslek Dany?manlyk
Üye177 yazı

hac malzemeleri olabilirmi

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
Karton bardak isini hollandada yeni oldugum icin yapabilecegimi sanmiyorum .hacmalzemesi olabilir ama buraya nasil getirebilirim

Yeni Üye5 yazı
Iyi bir fikrin varsa goruselim kardesim

Yeni Üye5 yazı
Daha cok fikir degilde yardimci olabilecek ysni satacagim mallari bana gonderebilecek birileri lazim bana

Yeni Üye8 yazı
türk kahvesi kuruyemiş düşün kesinlikle tutacağını düşünüyorum anlattığın yerde.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye5 yazı
Merhaba turk gokann yurtdışına bende ürün göndermek istiyorum sen düşün ne sa t abilecegini uygun görürsen cvp bekliyorum mavikelebek48575@gmail.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Hazyr giyim