Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Marka Ayakkabı Pazarlama İşi

BaşlatanCaulerpaTarih29/11/2015 22:00:10Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Aileden gelen bir iş olarak ayakkabı pazarlamacısıyız. Bunu biraz daha açmak gerekirse spor ayakkabıda marka deyince aklınıza gelen markaları perakende olarak satmaktayız. İnsanların alım gücünü düşündüğümüzde ayakkabıları orjinallerini değil, kaba tabiriyle çakma olanlarını satıyoruz.

bu işi İstanbul mecidiyeköyde seyyar tezgahımızda yapıyoruz. yazın günlük 200-400, kışın yani bu mevsimlerde ise günlük ortalama 100-200 lira para bırakıyor. Zabıta problemimiz de yok
Bu tezgaha babamlar baktığı için ben artık bu işi başka mekanlarda yapmak istiyorum. Sabit bir yerde tezgah olur, veya kadıköy,üsküdar,beşiktaş,beykoz,ümraniye ve bağcılar gibi akşamları canlı olan merkezlerde satış yapmak istiyorum. Tanıdığım 4 arkadaş hergün 18:00-23:00 arasında yukarda sıraladığım yerlerden birine gidip satış yapıyor gayette iyi para kazanıyorlar. eğer gerçekten böyle bir iş düşünen varsa konuşup bir durum değerlendirmesi yapabiliriz.ayrıca sonraki aşamalarda bir internet sitesi kurup sanal pazarlama da yapabiliriz. Ayakkabı tedariği konusunda bir sıkınım yok.satış-maliyet= %50 kar bırakan bir iş

Genel olarak yorum ve fikirlerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum