Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Okduğun Şehirde Instagram Üzerinden Giysi Satma

BaşlatanhasandurgutTarih26/10/2015 02:52:28Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Öncelikle iyi geceler. Beni hatırlayanlar olur belki Çanakkale'de okuyorum yazın bileklik satmak için fikir almıştım sizlerden. Allah'ıma şükür beklediğimin biraz daha üstü iş yaptım o dönem. Şimdi ise kafamda daha farklı bir şey var

Bir arkadaşımın dayısı aracılığıyla okuduğum şehirde instagram üzerinden(ve tabiki kendi çevreme, arkadaşlarıma) kazak satmaya karar verdim. 20 liraya alıp 35 lira gibi bir ücrete satmak istiyorum. Ancak geliş-satış fiyatları olarak biraz zorlanacağım gibi.

Dipnot: Son olarak da kargo olaylarını soracağım. Kargo anlaşmaları nasıl oluyor? 5-6 TL civarına düşürmek zor mudur? bu konu hakkında hiç fikrim yok. Kapıda ödeme vs beni bilgilendirirseniz sevinirim

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye73 yazı
Selamlar,kargo fiyatlarında kargonun enine boyuna bakarlar,desin hesabı yaparlar.Kazaklar da fazla birşey tutmaz.5 liranın altı olur. Uygun fiyat giyim için şuraya bakıver.

tekstilsanayi.com

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Yeni Üye88 yazı
İstanbul'da merter piyasasını gezersen çok tarz ürünler bulabilirsiniz.
İstanbul - Kayseri - Bursa / İznik Kutluca

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye347 yazı
Kargoyu ucuza getirmek için kargo anlaşması yapman gerekmekte.
Ama tabi bunun için vergi mükellefi olman veya olan birinin üzerinden gönderi yapman gerekir.

Bunlarla uğraşamam dersen, satışını gittigidiyor üzerinden yapar, gg'nin sunduğu kargo kodu ile 10desiye kadar 5.00TLye gönderi yapabilirsin. -kazak ambalajı 3-4 desi gelecektir.-
Komisyon ve ilan ücretlerini üzerine ekler isen normal gönderiden(anlaşmasız) daha ucuza mal olacaktır.

Mümkünse hiç PTTkargoya bulaşmamaya çalış.

Online satıcılar için en iyi kargo seçeneği aras ve yurtiçi kargodur. Kapıda ödeme için yine kargo anlaşması yapmış olmanın yanında, fatura kesmen, onu ibraz etmen gerekir.

Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye5 yazı
Kargo olayi suan icin uzak ihtimal daha sonlari olacak ihtimallerden. Ama guzel ve yararli bilgiler verdiginiz icin tesekkurler.

Instagram hesabini yeni actim, onceligim arkadas cevreme satis yapip reklamini da urunu alan kisilerin urunu giydikleri fotograflari instagram'a atip altina yorum yazdirmak ve bu sekilde reklamimi yapip takipci sayimi arttirmak.

20 TL'ye alip kar etmek icin 35 civarina satmak beni fiyatin yuksekliginden dolayi biraz korkutuyor ancak Istanbul'a gitmek icin vaktim ve boslugum yok ne yazik ki. Urunleri icin teklif yapacak kisilerin mesajlarini buradan veya ozel mesajla alabilirim. "Ucretini" vermek kaydiyla numune alip kalite ve goruntu acisindan hosuma gittigi takdirde urunlerinizi satabilirim.
Not: suan sadece erkek urunleri dusunuyorum

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ö?renci
Üye177 yazı
kazak düşünüyorsanız en uygun fiyat antepdedir ordan toptancı bulmaya çalışın

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Yeni Üye49 yazı
Anlaşmalı kargo olayını ilk başta, çevrende herhangi bir kargoyla anlaşma yapmış iş yeri varsa onların adına gönderebilirsin, ayırca sürekli kendi adına kargo çıkışı yapman bir zaman sonra maliyenin dikkatini çekecektir haberin olsun, ya başka kişiler adına gönder arada yada anlaşmalı çalışan birinin adına gönder. kargo ücreti çok tutacak siparişlerinde sanalpazar gibi büyük sitelerin anlaşmalarını kullanabilirsin. örnek sanal pazar üzerinden satılan ürünlerde site kod veriyor o kodu kargo firmasına verdiğinde sitedeki fiyatlara gönderebiliyorsun. iki tane sanalpazar profili oluşturup birine en düşük fiyat ilan diğeriylede kendin alım yaparsan kodları alırsın ;)

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ticaret
Üye198 yazı
merhaba
markalı ihraç fazlası defosuz erkek boxer satıcısıyız uygun fiyatlarla toptan alıp kısa sürede tüketilen markalı boxerlarımız için iletişime geçebilirsiniz
az bir bütçeyle nakite çevrilen flash ürünler satıyoruz

bol satışlar

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye49 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - viptoptan
merhaba
markalı ihraç fazlası defosuz erkek boxer satıcısıyız uygun fiyatlarla toptan alıp kısa sürede tüketilen markalı boxerlarımız için iletişime geçebilirsiniz
az bir bütçeyle nakite çevrilen flash ürünler satıyoruz

bol satışlar

Ürün hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim?

Yerleşim Türkiye / amasyaMeslek Ticaret