Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Az Sermaye İle İş İmkanı

BaşlatanzayaTarih11/09/2008 15:50:35Yorum6

İlk mesaj
Üye100 yazı
Selamlar,

Sizlere güzel bir iş fikrim olacak, şöyleki güzel işlek bir yerde çok ufak bir dükkan tutup burada callshop hizmeti verebilirsiniz. Callshop hizmeti de ne diye soracak olursanız açıklayayım. Dışarıda yapılan kontürlü telefon hizmet satışıdır. Benim tavsiyem se bu hizmetlerin internet üzerinden alınanları var. Yani telekom dan dakikası 7,2 ykr ye (şehiriçi) ses alacağıma, internet üzerinden dakikası 5,5 ykr (şehiriçi,ş.arası,m.arası) ses alırım ve kar oranımı yükseltirim. Bu hizmetin kurulumuda size 4'lü bir kabinden bahsedecek olursak 4 adet kabin 75 ytl den 300 ytl, bir tane 4 lü callshop 500 ytl, bir adet internet ve telefon hattı 100 ytl oldu sana 900 ytl. Dükkan için de 400-500 harcarsan 1.500 ytl ye bu iş biter. Bu konuda daha geniş kapsamlı size yardımcı olmak isterim. Saygılarımızla.......

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye276 yazı
bu dükkanı açmak için alınması gereken izin gibi prosedürler varmı
ERK4NS4N antiemperyalist girişimci

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye100 yazı
selam,

hayır özel bir izin ya da prosedür yok sadece maliyeye şahıs firması açıp odalarada kayıt oldun mu sorun bitmiştir. Bir tane vergi levhası ve bir tanede yazarkasa ile işlem tamamdır.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Üye281 yazı

İletişim seçeneklerinin bu kadar çok olduğu günümüz dünyasında bu tarz bir yerin işleme olasılığı bence çok az. İlkokul çocuklarında bile cep telefonu var artık. Bence bu başka bir işe ek olarak düşünülebilecek bir iş olabilir. Tabi bence.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı
yani gsm şirketleri yeri gelir ekmeklerini böyle call shoplarla bölüşmemek için bedavaya yakın fiyatlara bile hizmet verebilirlerki şu anda epey fazla kampanyalar var uygun fiyatlara birde olaya sosyolojik açıdan bakmak lazım kültürel açıdan bizim halkımız keyfine rahatına düşkündür çok kolay kolay cep telefonlarını ellerinden eksik etmezler bence ben call shopların en çok kıbrısda askerken tuttuğunu görmüşdüm kıbrıs çünkü asker kaynıyor malum cep telde birliklerde yasak olduğu için askerlek çarşıda call shoplardan ailelerini arıyorlardı öyle bir şey olsa olabilir yani kalabalık bir birliğe yakın bir yerde açılırsa en azından askerler çarşı izinlerinde falan konuşma yapabilirler.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye1 yazı
Arkadaşlar askeri birliklerin içindeki kantinlerde veya herhangi bir bölgesinde kurmak için ne yapmak gerekiyor.Oranın birlik komutanının bu konuda yetkisi varmıdır?Bu konu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.Tşk.

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye54 yazı
bence karlı bir iş değil ben henüz daha hayatımda hiç dışardan bir yer aramadım artık GSM şirketleri günde 2 gün bedava konuşturarak müşteri kapma yöntemlerini uyguluyorlar ve herkesin cebindede en az 2 adet telefon var.
Gelecek vaadeteyen bir iş kolu bence
Başarıya ulaşmış işadamları hemen, anında harekete geçerler. Hayallerini ertelemezler. Düşünme ve erteleme hastalığından etkilenmezler; kendi düşüncelerinin onlara engel olmasına izin vermezler. Bu onların bilmedikleri başarı sırlarıdır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama