Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Gıda Üretim İzn Kiralamak

Başlatancardigans78Tarih16/11/2015 18:19:52Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye17 yazı
Merhabalar abim üzerine üretim izni ve ruhsatı olan işletmesini devretti alan kişi kendi üzerine maliye kaydı, belediye ruhsatı çıkartacak, üretim izni aynı kalacak abimin adına, şimdi bu durumda yaşanması beklenen muhtemel sorunlar ne olabilir, yaşanılan bir sorunda abime cezai bir yaptırım olur mu?

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye195 yazı
merhaba bence hayatınızın hatasını yapmışsınız nasıl bir gıda ürünü üretecek bilmiyorum ama farzedelim kanunen yasak bir gıda katkı maddesi kullandı veya üretiminde belirtmediği halde farklı bir ürün kullandı ve yakalandı veyahutta bu ürünleri tüketen kişi zehirlendi veya sağlık sorunları ortaya çıktı valla en az biri gerçekleşse yakayı kurtaramassınız bence işin başında vazgeçin bu işden derim
TURŞUCU ŞEVO

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Gyda
Yeni Üye17 yazı
Merhaba üretim izninin kapsadığı ürünleri üretecek, aynı sektörden abimi arkadaşı, sadece üretim iznini bizim adımıza, mali yükümlülük onda herhangi bir ceza geretkiren durumda( Sağlık sartlarınının olumsuz olması, sgk vs vergi levhasında kimin ismi yazıyorsa onun adına gelir ) sorumluluk ona ait ikisi ayrıyetten herhangi bir cezai sorumlulukta sorumluluğum kiralayana ait olacağına dair sözleşme imzalayacak, benim bildiklerim bunlar ,ben yine de bilgilerim teyit amaçlı forumdaki tecrübelere danışmak istedim.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama