Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Broşür Dağıtımı İşi Nasıl Geliştirilebilir?

Başlatanturk3458Tarih10/09/2008 13:29:44Yorum63

İlk mesaj
Üye277 yazı
Herkese merhaba;
Ben uzun zamandır koniks ve işfikirlerini takip ediyorum. Ne yapabilirim diye düşündüm.
Sermayem yok.
Bende broşür dağıtımı yapabilirim dedim. Herşey güzel ancak çevre olmadığından ve bu iş için sermaye ayıramadığımdan çok ilerleyemiyorum.
Bu ortamda bu konuda bana ciddi olarak yardımı olabilecek arkadaşların olduğunu görüyorum.

Ama bu işe girmeden önce şöyle bir çalışma yaptım;
1. Önce kendime yaptığım işi anlatan bir broşür hazırladım.
2. Netten hedef bölgemdeki ilçede ne kadar işletme varsa hepsinin mail telefon vs. bilgilerine ulaştım.
3. Hepsine bilgilendirici mail attım.
4. Dönenlerle ve bir kısmı ile yüzyüze görüştüm ve ilk işlerimi yaptım.

Ama buraya kadar bunun dışında bu işi nasıl geliştirebilir ve daha fazla işletme ile çalışabilirim kestiremedim.
Fikirleriniz için teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnsan kaynakları
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
63 yorum
Yeni Üye12 yazı
güncel

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye18 yazı
turk3458 belirli fitat listenvar mı? Broşür - el ilanı - insert - magnet hepsini aynı fiyattan mı dağıtıyorsun ve dağıtacağın bölgeye göre fiyatların değişiyor mu? örn:Sanayi camii site okul v.s
B.R.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye360 yazı

el ilanı dağıtabilmek için ilan ve reklam vergisine tabii olmak gerekebilir. şirket kurmanız icabeder.

alıntıdır;

1. İlan ve Reklam Vergisi Beyannamesi Düzenleme: Belediye sınırları ile mücavir alanlar içinde yapılan her türlü ilan ve reklâmlar, ilan ve reklâm vergisine tabidir.

bir başka alıntı;

Denizli Belediyesi sınırları içinde bulunan ilan reklam yönetmeliğine aykırı olan bez afiş branda ve pano asan , el ilanı dağıtan veya ilan reklam vergisine tabi olup beyanda bulunmayan işyerlerine gerekli uyarılar ekiplerimizce yapılmaktadır. Uyarılara rağmen eksikliklerini gidermeyen işyerlerine cezai işlem uygulanmaktadır

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek