Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

sermaye bulamadıkça hırslanıyorum

BaşlatanogzhnkusTarih30/10/2015 12:57:16Yorum0

İlk mesaj
Ben Antalya'da yaşıyorum. Uzun zamandır koniks'i takip eden biriyim. Buradaki samimiyete dayanarak soruyorum. Konu hakkında tecrübe sahibi abilerim beni kardeşiniz gibi görüp tavsiye verirseniz çok sevinirim.
Ben girişimci olmak istiyorum. Etrafımı sürekli izliyorum. Nerede ne satıyorlar, ben bunu alsam ne kadara nasıl satarım, merak ettiğim ürünlerinpiyasasını maliyetini hesaplıyorum, bizim ülkemizde olmayıpta yurt dışında başarı yakalamış ürünleri araştırıyorum yani anlayacağınız ablerim aklımdan hiç çıkmıyor sürekli bir ticari girişimde bulunmak istiyorum. Yaşım daha 19 biliyorum gencim. Motive olmak için genç yaşta başarı kazanmış iş adamlarının hikayelerini okuyorum tavsiyelerini araştırıyorum. En son yurt dışında oldukça iyi başarı yakalamış ve üretimi kolay tekstil ürünü keşfettim. Tekstil atolyesinde üretimyaptırıp mağazalara toptancılara ve internet üzerinden e ticaretini yapmaya karar vermiştim. Ailemden yeterince destek alamıyorum moralim bozuluyor fakat kendime söz verdim vazgeçmiyeceğimi söyledim. Tam niyetlendim Kosgeb uygulamalı girişimcilik eğitimi almak için başvuruya gittim. Bugün son günmüş idare izinli olduğu için başvuruda bulunamadım. Yine moralim bozuldu. Hastanede çalışırken bakıyorum benimle aynı işi yapan 10yılını bu sektore vermiş adam benden en fazla 500 lira fazla alıyor. Hepsinin geleceği aynı belli ve sıkıcı geliyor bana. Ben bi yerlerden başlayıp kendi ürün pazarımda yer sahibi edinmek istiyorum. Zaten uyumayı,dinlenmeyi sevmeyen bir yapım var aklımda sürekli ticari fikirler dolaşıyor, artık bir yerden başlayayım diyorum. Benim yaşımdaki gençlere bakıyorum çoğu baba parasının peşinde koşuyor, sözde okuyorlar ama kafelerden çıkmıyorlar. İnanın ben ailemden para almak istemiyorum kendim çabala**** ayakta durmak istiyorum. Ve başaramamaktan korkmuyorum, zarar kârın ortağıdır demişler. Başaracağıma sonuna kadar inanıyorum, yalnızca tecrübeli abilerimden nasıl başlamalıyım, işimi kurmak için az bir paraya ihtiyacım var nerelerden destek bulabilirim bunları öğrenmek istiyorum. Ve ticaret tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Tıp
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum