İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
-
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorumŞ
Üye437 yazı
M
Yeni Üye75 yazı
. Bayan body işine girmeni tavsiye ederim. Bahsettiim düz renk olan günlük içlerine veya üsterine giydikleri düz renk askılı, v yaka, bisiklet yaka , uzun , kısa vb her renk ve beden de olan body ler. biz sakaryada yapiyoruz, üretimini de yapıyoruz. cok ragbet görüyor. istersen ürün tedariği konusuda da yardımcı olabilirm.
irtibat: burak.sulun@kayiyazilim.com
Meloshop
O
Yeni Üye8 yazı
Özelden mesaj attım lütfen detayları oradan konuşalım .
Ş
Üye437 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - OsmnErms Fikriniz için çok teşekkür ederim. Fakat tam anlayamadım sanırım. Yani bakkallara gidip kapınızın önüne otomat koyalım demek heralde anlamsız olur zaten adam bunları satıyor. Çarşıda gıda satmayan dükkanların önünden bahsettiniz sanırım fakat bunun maliyeti nedir acaba ? Ben bu işin ancak gezip müşteri toplama kısmında olabilirim benim sermaye denecek bir param yok malesef ben örneğin bir çim adam 1.25 ten alıp 2 buçuğa çiçekçilere sattım bu tarz fikriniz varsa duymayı çok isterim. |
O
Yeni Üye8 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - şanslı
|
Ben yanlış anladım o halde özür dilerim fikriniz için çok teşekkür ederim fakat ben sıcak satış yapabileceğim bir ürün istiyorum . Başka fikriniz varsa duymak beni mutlu eder .
H
Üye117 yazı
Nalburlara zuccaciyelere sivi sabunluk satarsan elimde biraz var
O
Yeni Üye8 yazı
Özelden mesaj atarak alış ve satış fiyatlarını belirtirmisiniz. Ayrıca bu ürünün kullanım ömrü ve resmini de rica ediyorum.
O
Yeni Üye8 yazı
Konu günceldir.
S
Yeni Üye63 yazı
Merhaba;
Hazır giyim tekstil ürünlerini çok ucuz toptan bulabileceğiniz bir site önereyim size. Bu siteden toptan tekstil ürünlerini çok uygun bir şekilde bulup toptan satabilirsin.
Aşağıda sizin için bu sitenin web adresini yazdım.
http://www.tekstilsanayi.com/
O
Yeni Üye8 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Sevgi34 Merhaba; Hazır giyim tekstil ürünlerini çok ucuz toptan bulabileceğiniz bir site önereyim size. Bu siteden toptan tekstil ürünlerini çok uygun bir şekilde bulup toptan satabilirsin. Aşağıda sizin için bu sitenin web adresini yazdım. http://www.tekstilsanayi.com/ |
Çok teşekkür ederim hemen inceliyorum.
O
Yeni Üye8 yazı
Merhaba KONU GÜNCEL.
G
Üye116 yazı
Kilim paspas klozet takımı koltuk örtüsü polar battaniye vereyim sat
M
Üye195 yazı
bu arkadaş benden birkaç parça ürün istedi satışını yapmak için hazırladım kargoya verdim arıyorum mesaj çekiyorum hiç bir cevap alamadım kargo adresine ulaşmış teslim almıyorum diye geriye göndermiş gönderdiğim ürünemi yanayım ödeyeceğim kargoyamı yanayım
TURŞUCU ŞEVO
M
Yeni Üye75 yazı
Parası yok o arkadaşın , ondan bilgi almaya çalışıyor ürün degil. ben de konustum yarıda kesti gorusmeleri
Meloshop
S
Yeni Üye53 yazı
03/11/2015 : 01:14:44#15
Web sitesi
Alıntı
Arkadaşlar, günübirlik çalışmalarda düşük sernayeli bireysel iş fikirlerinin paylaşıldığı sayfa, bi göz atın derim. ilginizi çekecek iş fikirleri bulabilirsiniz. http://fikirciim.blogspot.com.tr/
T
Üye518 yazı
03/11/2015 : 08:41:49#16
Web sitesi
Alıntı
Dekoratif tarzda ürünler, tablo ve reklam (kart, broşür el ilanı tabela v.s.) yapmak isterseniz bu tip gezici bayilerimiz var ve kar marjları da iyi.
Dekoratif ürün ve tablolarda hedef kitleleriniz:
Mobilyacılar, hediyelikçiler, fotoğrafçılar, züccaciyeler, ev ürünleri ve ev aksesuarları satan yerler, yapı marketler, dekorasyoncular, iç mimarlık büroları v.s.
Reklam satışı için ise her sektör hedef olabilmektedir.
Eğer ciddi anlamda az çok da çevreniz var ise al sat yapmaktan daha iyi bir gelir elde etme olanağınız olacaktır.
Detaylar için tarafımıza ulaşabilirsiniz.
Dekoratif ürün ve tablolarda hedef kitleleriniz:
Mobilyacılar, hediyelikçiler, fotoğrafçılar, züccaciyeler, ev ürünleri ve ev aksesuarları satan yerler, yapı marketler, dekorasyoncular, iç mimarlık büroları v.s.
Reklam satışı için ise her sektör hedef olabilmektedir.
Eğer ciddi anlamda az çok da çevreniz var ise al sat yapmaktan daha iyi bir gelir elde etme olanağınız olacaktır.
Detaylar için tarafımıza ulaşabilirsiniz.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
P
Yeni Üye29 yazı
Braun tras makinalari ve
Braun silk epil epilatorleri
Tum serileri ile mevcuttur
Perakende almak isteyenler ulasabilirler
udemirhan61@gmail.com
Braun silk epil epilatorleri
Tum serileri ile mevcuttur
Perakende almak isteyenler ulasabilirler
udemirhan61@gmail.com
Proline Guvenlik Sistemleri Kamera
(Dns)Danis Regulator Redresor Aku Sarj Cihazlari Konbi Regulatorleri
Braun epilasyon Urunleri
Louis Vuitton Canta
Burbery Canta
Gucci Canta
Hermes Canta
Cuzdan
Kemer
ayakkabi
Esarp
Şal
Elektrik Devre Isleri
Bilgi icin udemirhan61@gmail.com
(Dns)Danis Regulator Redresor Aku Sarj Cihazlari Konbi Regulatorleri
Braun epilasyon Urunleri
Louis Vuitton Canta
Burbery Canta
Gucci Canta
Hermes Canta
Cuzdan
Kemer
ayakkabi
Esarp
Şal
Elektrik Devre Isleri
Bilgi icin udemirhan61@gmail.com
M
Yeni Üye34 yazı
çalışma bölgen sakarya mı
anlamadım :)
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz