Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Düğün Salonu Yanında Neler Satılabilir????

BaşlatanfriendlymanTarih11/10/2009 14:01:35Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye28 yazı
merhaba arkadaşlar ana cadde üzerinde işiyeri sahibiyim işyerimde kozmetik bijuteri tarzı ürünler satmaktayım işyerimin yan tarafına 2. kata düğün salonu açıldı kapısı tam benim işyerimin yanında. bir adet oyuncak kapma makinası (otomatı)koydum işler fena deil.malumunuz birde kapalı mekanda sigara yasagı gelince salonda sigara içemiyen insan topluluğu benim işyerimin önünde toplanıyor.şimdi farklı ürünler satıp kazanmmak içişn fikirlerinize ihtiyacım var ma bu ürünlerin düğün salonunun kantinindeki ürünlerle çakışmamalı ör bira su balon dondurma.fikirleriniz için şimdiden teşekürler.....
fr

Yerleşim Türkiye / Adana
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye80 yazı
Kantinle çakışmayacak ürün dedikten sonra geriye çocuklara hitap edecek şeyler kaliyor ki siz zaten otomat koymuşsunuz ve işlerin fena olmadığını söylüyorsunuz.Zaten otomat size çocuklarla ilgili ürün koyun diye basbas bağırıyor.Ben sizin yerinizde olsam öncelikle küçük bir bardakta mısır standı açardım.Ayrıca dondurma standıda düşünülebilir.Son olarakta küçük çocuklara hitap eden ve duvara monte edilen küçük dönme dolaplar var.Bunları yaparsanız çok kar edeceğinize eminim.İşlerinizde başarılar dilerim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye28 yazı
MISIR FİKRİ ÇOK GÜZEL İLGİNİZE VE YORUMUNZA TEŞEKÜR EDERİM TAMER GVNC
fr

Yerleşim Türkiye / Adana
Üye222 yazı

foto halı düşünürsen görüşebiliriz

siradisihediyeci@hotmail.com
SAMSUNDA BİR İLKTİR BENİM MAĞAZAM

KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ İLE TÜM TÜRKİYE'YE HİZMET EDİYORUM..

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
Yeni Üye11 yazı
tabıkı kafe turu yıyecek ıceceklı bırseyler acayıp para yapar benden soylemesı benım dugunde maasallah sankı dugun salonda degılde donercıde yapılıyo gıbıydı :D

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Ö?retmen
Yeni Üye1 yazı
Düğün salonu isletiyorum neler gittiğini biliyorum bilmek istetseniz dükkanınız hala duruyorsa yardımcı olmak isterim...

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Di?er