Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Avrupa Toptan Pazarlama. . !!

BaşlataniliasTarih10/10/2015 14:46:20Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhaba arkadaslar ;

Ben Orta ve kuzey avrupada Erkek urunleri pazarlama isindeyim su an 3 magazamiz var . Ayni zamanda cok kez Turkiye ve avrupa hatta rusya ve orta doguda ufak capli islerim oldu. Genelde avrupadan istek uzerine siparis alip turkiyeden tedarik etme seklinde calistim. Fakat 2015 ten beri sure gelen bir projem var. Avrupa marketing de, nekadar cok urun yelpazeniz var ise toptancilari yada zincir alisveris merkezleri , bir okadar sizi ilgi cekici bulmakta. Buna istinaden aklima su sekil bir fikir Geldi , Orta ve kuzey avrupada is yaptigim yaklasik 50 nin uzerinde toptanci var ,yaklasik olarak 18 ulkede aktiv bulunmaktayim, ayni zamanda zincir magaza ve marketlerin uye oldugu sendiklari ile iletisim icerisindeyim. Sormak istedigim ; Her ay iletisimde oldugum piyasaya istege gore ve piyasanin ihtiyacini takip ederek her ay farkli bir sayi olacak sekilde , 120 sayfalik bir katalog duzenleyip , ulasabildigim kisilere bire bir , ulasamadigim kitlelere ise posta yolu ile urunleri katalog ve minimize edilmis ornekler ile tanitabilmek. Su an duzenledigim ilk katalogta A`dan Z` ye her urunun olmasini istiyorum. Su an elimde urun olarak mutfak malzemelerinden tekstile , giyimden ufakcapli plastik sanaii ye kadar her urun mevcut , ek olarak sizce farkli ne sunabilirim? Bu iste olan abilerimin tecrubelerini paylasmasini rica ediyorum. Herkeze hayirli is gunleri dilerim.
Saygilar..!!

Yerleşim Finlandiya / OuluMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye567 yazı
ev tekstili, iç giyim,

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Üye567 yazı
gümüş takıda olabilir.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Üye177 yazı

seksi iç çamaşır avrupayı bilememde Türkiyede erkekler -mağazadan almaya utanırlar ve genellikler internetten yada katologdan sipariş ederler

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Yeni Üye29 yazı
Guvenlik kameralari dusunurmusun
Proline Guvenlik Sistemleri Kamera

(Dns)Danis Regulator Redresor Aku Sarj Cihazlari Konbi Regulatorleri

Braun epilasyon Urunleri

Louis Vuitton Canta
Burbery Canta
Gucci Canta
Hermes Canta
Cuzdan
Kemer
ayakkabi
Esarp
Şal
Elektrik Devre Isleri

Bilgi icin udemirhan61@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye30 yazı
EV TEKSTİLİ ÜRETİMİ VAR
DÜŞÜNENLER İLGİLENLER İRTİBATA GEÇSİN
HELİNTEKSHOME@GMAİL.COM

YORGAN DİKİM MAKİNALARI VE YASTIK DOLUM MAKİNALARI MEVCUT
HER TÜRLÜ İSTEĞE KARŞILIK VEREBİLİYORUZ
helinteksbaran

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye9 yazı
Merhaba
Kişiye veya firmaya özel baskılı tek kullanımlık ıslak mendil ve stick şeker üretimi yapmaktayız. Farklı bir iş koludur.

www.aktaspak.com / info@aktaspak.com

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ymalat
Üye198 yazı
ihraç fazlası markalı boxer satıcısıyız isteyen arkadaslara resim ve detay bilgi gönderebiliriz

iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye35 yazı
mrb ilias bey anladığım kadarıyla değişik dlarda yeni ürün modeleri arıyorsunuz bende bukonuda size bir yardımım dokunursa sevinirim ayakabı konusunda işyerim var talebe göre ayakabı imaltı yapmaktayım ilgilenirsen 0538 607 42 62 den yada roswellshoes@hotmail.com dan irtibata geçe bilriz ismim abdullah

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye6 yazı
Konu gunceldir , Dusunce ve paylasimlarinizi rica ediyorum .
Saygilar..!!

Yerleşim Finlandiya / OuluMeslek Esnaf
Üye160 yazı
Kesinlikle bebek ve çocuk giyim.www.pedibebe.com
www.pedibebe.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye83 yazı
baskılı baskısız poşet üreticisiyiz düşürseniz çalışabiliriz

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ythalat / Yhracat