Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Call Center Kurmak İstiyorum

BaşlatanB.K.RTarih21/06/2014 12:14:59Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye59 yazı
Herkese merhaba.

Ofisimin büyük bir kısmını kullanmadığım için telefonla satış yapmak istiyorum. Her konuda yardımınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var. Hangi ürünleri satabilirim. Böyle bir ofisi sıfırdan kurmak için tüm teknik altyapı konusunda. Data temini için yardıma ihtiyacım var.
Bu anlamda her konuda yardıma ihtiyacım olacak. Şimdiden değerli fikirlerini ve bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
bakayb

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye59 yazı
Buradaki amacımda bu işi yapıp yapamayacağıma karar vermek. İyi fikirler olur ise en azından denerim. Zaten zor bir iş olduğunun farkındayım. Ama yapılabilirliği varsa da bunu denemeden bilemem. Sonuçta ben var olan işimin dışında yapacağım bir iş olduğu için olumsuz olsa bile beni çok etkilemeyecektir.
bakayb

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye59 yazı
Tamamda sen yapamamışsın neden başkalarının da bu işi yapamayacağını düşünüyorsun. Sonuçta bu sektörde yıllardır ara kazanan firmalar var. Bende bu işi çok ara kazanmak için yapmayacağım. Doğru bir yatırım yaparsam başarılı olma ihtimalim yüksek. Ama neticede bu iş ticaret. Bu işi yapamayıp batmakta var. Ben hesabımı ona göre yapan biriyim. Yıllardır ticaret yapıyorum birkaç işi bir arada birbirini etkilemeden ***ürebiliyorum.
bakayb

Yeni Üye81 yazı

call center işinde fikir alışverişim olabilir ayrıca data satışımda mevcuttur.
Her canlı ölümü tadacaktır...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
Yeni Üye59 yazı
güncel
bakayb

Yeni Üye43 yazı
10 agentlik bir yeri 10.000 tl kurarsın ama bu işte proje cok önemli ne satmayı düşünüyorsun bitkisel,dsmart,digitürk,performans arttırıcılar vb...bu işin tlf gideri yüksek sanal server üzerindenmi yoksa normal server mı kullanacaksın güzel para var bu işde yardımcı olurum sana bildiğim kadarıyla agent cok önemli bu sektörde

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Esnaf
Üye227 yazı
istanbulda birçok yer cağrı merkezini kapatıyor onları bulmaya çalış
www.sifamagazasi.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye30 yazı
ben tavsiye etmem
şuan yapıyorum ben o işi kardeşim bikaç proje değiştirdim satamıyorum
nedenini hemen söyleyeyim
elemanlara kesin talimatımız yalan konuşmayın
elemanlarda yalan konuşmadıklarından satamıyorlar
cağrı merkezinde ufaktefek yada büyük yalan yoksa işde yok oda bize ters
allah sonumuzu hayıretsin
buarada adamgibi sistemini kurmuş adamgibi çalışıp parasını kazanan arkadaşlarıda tenziye ederim üzerlerine alınmasınlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye5 yazı
Data satışı yapabilirim
05317760484

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Ö?renci
Yeni Üye59 yazı
GÜNCEL
bakayb

Üye351 yazı
Kesinlikle bulaşma

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
tamamen dogal ev yamımı yuzde yuz katkısız ev tarhanası ımal edıyorum pazarlamada sıkıntı cekıyorum bıldıgınız hazır corbalar gıbı ıcınde katkı maddesı yoktur tamamen dogaldır ilgilenen arkadaslardan mesaj beklıyorum

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Yeni Üye13 yazı
MERHABA ARKADAŞLAR
Vodafone adsl satışı yapacak ciddi düşünen cagrı merkezleri arıyoruz. Hak edişler mail olarak gonderilecektir.
Bayilik için ilgilenenler olursa eğer iletişim numaramızdan ulaşabilirler.
İletişim no: 05060243066 YASİN BEY
İletişim no: 05454899337 SEDAT BEY
yasin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im