Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kirasız Dükkan İş Fikirleri

Başlatanhafran34Tarih25/09/2015 21:59:18Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Merhaba arkadaşlar.

İstanbul / sultangazide bana ait işyerim vardır.cadde üstü.40 m2,wc si ve ufak bir muftağıda vardır.
otomatik kepenkten dekorasyona kadar sıfır masraf.

bu işyerinde ne iş yapabilirim.kiraya verirsem 1500 tl kira getirisi vardır.kendim birşey açmayı düşünüyorum ama evim ataşehirde.
hergün karşıya git gel zor.

civarında olmayan işler;
Turkcell / Avea bayisi / telefoncu yok
Bilgisayar / elektronik yok
ganyan / sayısal / loto vs yok
kokoreççi / ev yemekleri / nohutlu pilav vs yok
Cafe yok / plastation yok / internet cafe yok
baharat / çerez / şifalı bitkiler yok
araç aksesuar / cam filmi / araç süsleme yok
rant a car yok

kısaca mahallenin göbeğinde toplam 10 dükkan var.
biri eczane,biri market,biri kebapçı,başkada bişey yok

Dükkan karşısında özel hastane var.

Bu mahallede her evde enaz 10 nufus var.

Tüm mahalle nin otobüse minibüse taksiye bindiği cadde.yani tüm mahalle engeç 3 gün içinde seni göreceği bir dükkan.

O mahalleye okula giden çocuklar gençler hepsi sağından solundan geçer.

Mahallede istemedğin kadar 7-15 yaş arası çocuk var.

Ne tavsiye edersiniz.Ne açmalıyım.

Yada varsa bi işten anlayan ortakta olabilir.
kendisi çalıştırır,bizde destek yardım veririz.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye7 yazı
...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
Cevap yokmu arkadaşlar

Yeni Üye69 yazı

Hiç beklemeden unlu mamuller dükkanı aç kardeşim.kafana takılan sormak istediğin bir şey olursa özelden ulaşabilirsin.dükkanın yeri anlattığın gibiyse unlu mamuller işi tutar be güzel para kazanırsın

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hakanhassan
Hiç beklemeden unlu mamuller dükkanı aç kardeşim.kafana takılan sormak istediğin bir şey olursa özelden ulaşabilirsin.dükkanın yeri anlattığın gibiyse unlu mamuller işi tutar be güzel para kazanırsın

Allah razı olsun.Ama o sektörden anlamıyorum

Yeni Üye69 yazı
Anlamana gerek yokki, tezgahta satacağını ürünleri toptan veren birsürü firma var,dükkan zaten senin. Kira derdin yok, bence bu işin üzerine düş.bahsetmiş olduğun gibi bir noktada, unlumamuller işi yapan birsürü tanıdığım var.günlük ciroları 1000 tl nin altına düşmüyor ki kira giderleri yüksek. Onlar işi biliyor kendileri üretiyorlar. Senin tek handikapın üretemeyecek olman.tekrar başa dönersek, öyle bir noktada sabah 6 öğlen 3 arası 1000 tl lik bir cironun altına inme olasılığı yok.toptancıdan aldığın ürünleri yüzde 50 kar ko**** satsan ve bunun yüzde 25 şirket gideri olsa, kaba bir hesapla en kötü yapmış olduğun cirodan sana 200 tl gibi bırakır.aylık bütün masraflar düştükten sonra 5000-6000 gibi net kar bence iyş bir gelir

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye14 yazı
Hafran34 size özelden gönderdiğim mesajı okudunuzmu.? Cevabınız nedir.?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ticketbilet.com
Hafran34 size özelden gönderdiğim mesajı okudunuzmu.? Cevabınız nedir.?

İlginiz için tşk ederim.Malesef olumsuz bakıyorum.iyi günler

Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hakanhassan
Anlamana gerek yokki, tezgahta satacağını ürünleri toptan veren birsürü firma var,dükkan zaten senin. Kira derdin yok, bence bu işin üzerine düş.bahsetmiş olduğun gibi bir noktada, unlumamuller işi yapan birsürü tanıdığım var.günlük ciroları 1000 tl nin altına düşmüyor ki kira giderleri yüksek. Onlar işi biliyor kendileri üretiyorlar. Senin tek handikapın üretemeyecek olman.tekrar başa dönersek, öyle bir noktada sabah 6 öğlen 3 arası 1000 tl lik bir cironun altına inme olasılığı yok.toptancıdan aldığın ürünleri yüzde 50 kar ko**** satsan ve bunun yüzde 25 şirket gideri olsa, kaba bir hesapla en kötü yapmış olduğun cirodan sana 200 tl gibi bırakır.aylık bütün masraflar düştükten sonra 5000-6000 gibi net kar bence iyş bir gelir

Ataşehirden oraya kadar git sabah 6-7 de aç biraz zor be abi.
Hani öyle bi iş olsa eleman koysak.sürekli elemanlar işten çıkıyor,yeni eleman bulana kadar bizde baktığımızda yapabileceğimiz gidip başarabileceğimiz bir iş olsa olurdu.
Ben hem galericiyim.hem bijuteri işini toptan yapıyorum.Hemde haftanın 2-3 günü il dışındayım.

İlgin alakan için çok teşekkür ederim.

Yeni Üye57 yazı
Ismım kubılay celik ararsan cok guzel bır fıkrım var ortak olarak 12 senedır gıda işindeyım 05332813522 beklıyorum tşk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yusuftalha
Ismım kubılay celik ararsan cok guzel bır fıkrım var ortak olarak 12 senedır gıda işindeyım 05332813522 beklıyorum tşk

Yarın size dönerim Kubilay bey