Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yurtdışında Dükkan Açacağım, Ama Ne Üzerine?

BaşlatantaegukgiTarih14/09/2015 22:24:07Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Arkadaşlar yaşadığım, 45000 nüfuslu bir hırvat kasabasında 35-40 metrekarelik bir dükkan 350 euro civarı kirası var.bu dükkan kasabanın en popüler cafe sinin yanında ,kasaba meydanına 40 metre uzakta,önü kasabanın cadde tabiri ni kullanabileceğimiz araç yolu..yolla dükkan nesafesi 15 metre.bu 15 metre uzaklık içinde yeşil peyzaj ve yürüyüş yolu,yanıbasındaki cafenin dış bölgesi bulunmaktadır.. Dükkanın bulundugu hat üzerinde ,yanı basında bir kuyumcu ,banka,devlet dairesi,3 tanede cafe bulunmakadır. Peki bu dükkanda nasıl bir yaparım ?fikirlerinizi bekliyorum

Yerleşim / Orası BurasıMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye385 yazı
gıda düşün bence
o bölgede ne varsa popüler gıda onu yapıp sat yada al sat
en temiz iş herdaim gıda

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye342 yazı
turkiyedne ihracat fazlasi corap ve tekstil bayan ic giyim kot etek ve corap bana dua edersin tekstil konsuundada yardimci olurum facem osman atakul
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye537 yazı

ben 3 ay hirvatistanda kaldim zagreb ve dubrovnikte sehire bayildim insanlarida cok iyi eger hirvatistandaysaniz oradaki yasami is kurmayi oturum izni vb konularrda bilgi verirseniz cok sevinirim

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye31 yazı
Teşekkürler arkadaşlar

Yerleşim / Orasy BurasyMeslek Di?er
Üye1236 yazı
Mini güzellik merkezi.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye180 yazı
ben dönerci dükkanı aç derim heryerde iş yapacak sektör

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Di?er
Üye1714 yazı
Çok klasik olacak ama gıda üzerinde düşünebilirsin. Özellikle arkadaşların döner ve baklava tavsiyelerine katılıyorum. Özellikle de baklava işinde marka olunabilir. Hem sıcak satışını yapar, hem de başka yerlere dağıtımını yapabilirsin.

İşyerini açtığında gelip ziyaret etmek isterim.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye14 yazı
Perdeci açarsan haberim olsun Bursa Buttimden en kaliteli perdeleri gönderirim. :)
Bursa'dan istediğiniz her ürünü sağlayabilirim. Yeter ki isteyin. Türkiye'nin fabrikası Bursa da her şey mevcut.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye114 yazı
CALISMALAR UZUN YILLAR BALKANLARDA YASADIM. SANA NACIZANE TAVSIYEM SAKIN GIDA UZERINE BI YER ACMA HELEKI YANINDA IYI BIR KAFE VARSA. AMA SOYLE BISI YAPABILIRSIN. GUZEL VE TARZ BAYAN UZERINE KOMBIN BUTIK ACARSIN ( AYAKKABI CANTA ELBISE HERSEY OLACAK GIREN BASTAN ASAGI GIYINIP CIKACAK BU SEKILDE) VE KAFE ILE BI ANLASMA YAP SOYLE BIR ANLASMA ARADAKI DUVARI KALDIRIP ONUN MUSTERISININ EGER KAFE ICERISINDEN GIRERSE INDIRIMLI BIR SEKILDE YARARLANABILECEGI VE CAY KAHVE ICKI IKRAMLARINIDA O KAFE ILE YAPARSIN SONUNDA BIRAZ ZORLANIRSIN AMA TUTTURDUGUNDA GUZEL BIR KONSEPT OLUSTURURSUN. KAFEDEN DE BIR STAND ALIRSIN... TURK TATLILARI KONUSUNDA SANA KUCUK BIR DOLAP VEREREK ORDA DA SEN ONUN SATISLARINDAN KAR ORTAGI OLURSUN. BUNUN ICIN BUYUK BIR MAALIYETE GIRMEZSIN HEM. CUNKU KURU YADA SURUPLU BAKLAVALAR ARTIK DUNYANIN HER TARAFINA GONDERILIYOR... KONSEPT BUTIK KESINLIKLE BALKANLARDA SART BU FIKRI BEN UYGULAYACAKTIM AMA MAALESEF TURKIYEYE DONMEK ZORUNDA KALDIM. KIRAN COK UYGUNMUS O YUZDEN 6 AY DA NET GOREBILECEGIN ICIN SENIN ICIN COK ZOR OLMAZ TAVSIYEM
ONMAR

Yerleşim / BelgradMeslek Ythalat / Yhracat
Üye1714 yazı
Neden omatk balkanlarda Türk hazır gıda ürünlerine ilgi oldukça yüksek. Özellikle de baklava ve döner üzerine tartışılmaz bir talep var. Türk mutfağı talebi gittikçe yaygınlaşıyor. Simit Sarayı ve Sofra'nın başarısı tartışılmaz.

Tekstil olayı artık markalı perakende işi olduğu için kesinlikle önermiyorum.

Örnek vermek gerekirse, Zara'nın Avrupa'daki mağazalarını gezme şansınız oldu mu? Adamların malları Türkiye'de para ediyor.
Türkiye'de LCW = Avrupa'da Zara. Siz markasız ürünlerle bunlara hitap edemezsiniz? Şimdi açayım aylık x bin dolar kazsam yeter diye bir işe girilmez. Hedef büyük olacak ki o hedeften düşükte olsa bir pay alabileceksiniz. Hedef küçük pazar dar ise o iş baştan batmaya mahkumdur.

Bu benim şahsi fikrim ama siz sanırım o sektöre girmek istediğiniz için bu tarz bir öneride bulundunuz.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik