Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Türkiyede Hiç Bulunmayan Şeker Ve Grubu Ürünler

BaşlatanEnesium42Tarih14/09/2015 09:53:02Yorum1

İlk mesaj
Öncelikle herkese selam olsun. Bu forumda yeni üyeyim fakat bayadır takip ediyorum. Öncelikle üründen bahsedeceğim. Ürün bildiğimiz kent, ülker şekerleri sınıfında. Tereyağlı, kahveli cam şekerler ağırlıklı fakat bu markalardan çok daha kapsamlı bir marka. Türkiyede daha hiç satışı bulunmayan, fuarda denk gelip görüşülmüş bir ürün. Bizim görüşmelerimiz İzmir ve Türkiye distribütörlüğünü üstlenmek şeklinde. Firma daha önce hiç bir ürün girişi yapmamış Türkiyeye bu yüzden benim size sorum gümrükte ne şekilde işlemler olur? Bizim ve onların açısından. Distribütörlük işlemleri nasıldır nereyle görüşülür ne yapılır ? Bir kaç takılan sorular daha var aklıma ama ana problemlerim bunlar. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Ulvi Enes Özcan

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Hayırlısı olsun. Önce bir muhasebeciye, daha sonra gümrük komisyoncusuna oradan da Tarım ve Köyişleri müdürlüklerinden bilgi alabilirsiniz.
Alınacak izinlerden sonra ithalat, depolama, reklam, dağıtım ağı gibi uzun bir süreç sizi bekliyor.

Karşı tarafın anlayışı doğrultusunda ufak bir parti çekmeyi deneyebilirseniz işe daha sağlıklı ve az riskle başlama imkanı olacaktır.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik