Yazıyı gönderen - emre23| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - ycl68 Madem kuruyemiş üstadı tanıdığın varda burda ne işin var .Üstadına sor o sana anlatır ,ayrıca devreden arkadaşında anlatır,Kuruyemiş işi öldü diyen benim,işten anlamadığın belli arkadaşım,inşallah alırsın dükkanı,görürsün gerçekleri,beklersin cips sigara içecek alanları ,asıl kazanç kuruyemişte onuda satamazsan,ki satman imkansız sattığın da seni kurtarmaz,sende bir zaman sonra devretmek için kek ararsın :)) İç dizaynı şahane dükkanında ,bekler durursun.....
|
Foruma yakışıp yakışmadığıma sen karar veremezsin,bir soru sormuşsun adam gibi cevap yazdım,ama sen inanmadın,üstadım var dedin,ona sor o zaman birader,kuruyemiş işi öldü dedim ,buna da inanmadın,sen bilirsin açda gör hanyayı ,konyayı para senin ,zaman senin keyif senin,paşa gönlün bilir,inşallah açarsın dükkanını,yıllardır duyuyormuşsun,yok çiğ köfte öldü,v.s. çiğ köfte ölmedi ben o işi yapıyorum tutturursan,ve bazı avantajların olursa ayakta durursun,kira vermemen,çiğ köfteyi kendin yapman gibi,yazmış olduğun cevabı yaşının küçük olmasına veriyorum.Biz burada sana yardımcı olmak istedik,ama sen söylediklerimizi takmadın,üstadım var dedin.Biz buna alınmış olabiliriz,sen sadece teşekkür edebilirdin,yine kendi bildiğini yap.Kimse karışamaz para senin,mal senin.
Bi kaç arakadaş daha bu "üstad" kelimemden rahatsız olmuş, adam 20 yıldır bu işi yaptığı için, biraz da latifeyle karışık üstad dedim niye bu kadar antipati yarattım anlamadım. doğrudur ben işten anlamıyorum ama sen bu laf sokmaya çalışan üslubunla bu foruma yakışmıyorsun bence. 10 senedir şu lafları duyarım: play station işi öldü ( play station salonları on numara çalışıyor) çiğ köfte öldü (çiğ köfteciler on numara çalışıyor) şimdi de bu mu çıktı kuruyemiş öldü :)