Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Mantar Yetiştiriciligi

Başlatanonur60Tarih14/08/2017 15:12:43Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye64 yazı
Cümleten S.a arkadaşlar.Bu mantar işi nasıldır bildigim kadarıyla kapalı ortamları sever bodrum kat gibi yani o yüzden dolu geldi rüzgar ***ürdü işi olmaz sanırım ama tam olarak bi fikrim yok Konuyla ilgili bilgisi olan var mı teşekkürler
GençGirişimci

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye48 yazı
YouTube da birçok Bilgi videolar var daha açıklayıcı olur bakın.bende araştırıyorum sera çadırları kuran yerler var.bodrum katı 100m2 de 1 ton mantar olur.manavda alış 5.satis 8tl.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Üye518 yazı
Üretim iyidir, üretim yapmamız mutlaka gerekir.
Ancak ben dikkatimi çekiyor konu ve sektör ne olursa olsun kimse bu ürettiğimi kime satacağım kısmı ile ilgili pazarlama-satış noktasını hesaplamıyor,
bunla ilgili bir şey sormuyor.
Üretim için sorular sorup satış için sorulmama sebebi bu kişilerin ellerinde pazar var ise uzmanlık alanlarında kalıp üreticiler ile ortak hareket etmeleri daha mantıklı olmaz mı?
Ellerinde pazar yok ama üretim yapacağım diyorlarsa ben öncelikle satış ve pazar araştırması yapmalarını öneririm çünkü neticede atomu parçalamayacaksınız mutlaka bir yolunu bulur üretirsiniz o işin kolay kısmı.
yy07 arkadaş belirtmiş mesela 100 metrekarede 1 ton mantar olur diye, ne kadar sürede? Aylık mı? Aylık ise 1000 kg yapar.
Manavda alışı 5 TL demiş siz 4'e vermelisiniz ki piyasaya girebilin. bunun nakliyesi uğraşı, vergisi kg başına 2 TL kalsa 1000 kg'da aylık 2.000 TL değer mi? Sorgulamak lazım.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye5 yazı

Hadi diyelim para bıraksın da peki piyasada bu kadar istiridye mantarı satılır mı? Ben pazarda ve marketlerde görmüyorum hiç.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye64 yazı
yani evet biraz araştırdım mantarın bir çok çeşiti var ama benim tercihim en cok piyasası olan
GençGirişimci

Üye109 yazı
sayın onur60

MANTAR=MAYIN TARLASI dır

üretim kolay-----PAZAR SORUN

SORU :siz veya K O N İ K S üyeleri en son nezaman MANTAR yemiştir ? işte para kaznılırmı sorusunun cevabı bunun içerisin de

esen kalınız başarılar.

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Mühendis
Üye326 yazı
imayex güzel açıklamış.
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye25 yazı
Ozelikle Fransa ve Avrupa Pazari icin İthalat ihracat konusunda gerekli bütün profesyonel yardımı sağlayabiliriz

Satmak istediginiz urununuzu pazarlayabiliriz (partnerlik, komisyon, yuzdelik, setting professional relationship )

Ozelikle kurumsal firmalar ile calismak isteriz (web sitesi, plaket, flyer, katalog, firma tanitimi, serifikasi olan, vs )

Detaylı bilgi için bizlere ozelden yazmanizi tavsiye ederiz veya mail olarak : y.bilgili@live.fr

Konustugumuz diller : Fransizca, Ingilizce, Turkce
Professional Connection France - Startup Business - Danışmanlık ve distribütörlük

Yerleşim Fransa / StrazburgMeslek Ticaret
Yeni Üye64 yazı
yazılarınızı okudum evet çogunuz haklısınız önemli olan bunu üretmek degil pazarı ve bu işin pazarını araştırdım haftalık taze seri üretim yapılırsa bu işin pazarı bir çok işe göre kolay ama asıl sıkıntı mantar çok terçih edilen bi yiyecek degil neredeyse ortalama bir evde 2-3 haftada bir mantarlı yemek yaplıyor yani sıkıntı
GençGirişimci